Foto: F64
Šovasar par vienu no apspriestākajiem notikumiem pašmāju šovbiznesā kļuva leģendārās skatuves mākslinieces Olgas Rajeckas un skaņu inženiera Ivo Bankava (attēlā) laulības, un daudziem mēles lika kulstīt steiga, kādā dziedātāja izgāja pie vīra.

Krietnu laiku pēc greznajām kāzām ne Rajecka, ne viņas mīļotais par laimīgo notikumu pašmāju medijiem komentārus nesniedza, sargājot savu skaisto mirkli, bet tagad žurnālam OK! pāris beidzot atklājis, kāpēc apprecējušies tik ātri - abu attiecības uzplauka vien pērnā gada vasarā, gatavojoties deju svētku uzvedumam Lai top!, bet pirmie randiņi sākušies rudenī.

"Protams, daudziem bija jautājumi - jā jūs tik ātri, vajadzēja taču padzīvot, apviļāties, paskatīties... Bet es Ivo pazīstu jau 20 gadu, dejojam vienā kolektīvā, esam kopā strādājuši daudzos pasākumos. (..) Es varu atbildēt, kāpēc izdarījām "tik ātri". Redz, jāprecas brīdī, kad visvairāk gribas," intervijā žurnālam OK! skaidrojusi Rajecka.

Viņa ir pārliecināta, ka, ja divi cilvēki jūt, ka kopā ir labi un viss ir kārtībā, ir jāprecas.

"Gribu teikt, ka precēties vajag. Jo, dzīvojot kopā tāpat vien, var sanākt...ka ir jau par vēlu. Daudziem paziņām (arī pašai tā gadījās) bijis tā, ka pēc desmit, vienpadsmit gadu kopdzīves domā - ko nu vairs precēsies, ai, nevajag.

Visās draugu būšanās, pasākumos tiek uzsvērts - ai, mēs varam atlaist, neesam pāris, tikai tā kopā dzīvojam. Bet sievietei sāp sirds, jo viņa grib to vārdu mēs. Ne mans vai tavs. Un, kamēr nebūs mūsu, nekā nebūs. Es jūtos ļoti labi - esmu vajadzīga kā sieva, sieviete, saimniece...Un varbūt arī emocionāli," atklātajā intervijā rezumējusi dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!