Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 30. martā, TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegts šova Izklausies redzēts jeb slavenību "popielas" kārtējais raidījums, kurā par vienu no spilgtākajiem un apspriestākajiem priekšnesumiem kļuva leģendārās skatuves mākslinieces Olgas Rajeckas (attēlā pa labi) uznāciens.

Šajā nedēļā 52 gadus vecā dziedātāja sev palīgos bija aicinājusi jokdari Robertu Gobziņu, un abi kopā viņi atveidoja populāro duetu - Anastasiju Kamensku un viņas skatuves partneri Potap.

Abi mūziķi izpildīja zināmās aprindās milzīgu popularitāti guvušo kompozīciju Чумачечая Весна, un latviešu mākslinieki savā priekšnesumā bija iedvesmojušies no dziesmas oficiālā videoklipa.

Kā zināms, videoklipa izskaņā Anastasija Kamenska atbrīvojas no garajiem svārkiem un izpilda jestru danci, tērpusies pavisam īsos šortiņos, un līdzīgas izdarības šovā atkārtoja arī Olga Rajecka.

Rajecka, kas sākotnēji uz skatuves kāpa puķainā kleitā, dziesmas kulminācijā atbrīvojās no tērpa apakšdaļas un visus pārsteidza ar pikantiem šortiņiem, kas visā krāšņumā izcēla mūziķes tvirtās kājiņas.

Tāpat Olga izpildīja arī atraktīvu deju, kuras laikā jestri spriņģoja pa skatuvi, un lieki teikt, ka šis mākslinieces drosmīgais solis pamatīgi pārsteidza ne tikai žūrijas dalībniekus, bet arī raidījuma skatītājus, kas tīmeklī padalījās ar savu viedokli par redzēto.

Žūrijas pārstāvji Rajecku uzslavēja par drosmi, un īpaši glaimojošus vārdus mūziķei veltīja Baiba Sipeniece - Gavare, kas izteica komplimentus par Olgas slaidajām kājām un uzsvēra, ka katrai sievietei, kura ir Rajeckas vecumā, vajadzētu ņemt piemēru no viņas.

Tiesa, virtuālajā vidē leģendārās mākslinieces jestrais dancis ar kājiņu demonstrēšanu izpelnījās neviennozīmīgu novērtējumu, un, kamēr daži sajūsminājās par Rajeckas jauneklīgo ķermeni, kāda mikroblogu vietnes Twitter lietotāja Olgu nodēvēja par latviešu Mailiju Sairusu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!