Foto: DELFI

Katram no mums ir savs mazais, melnais noslēpums, un pat mūziķis Lauris Reiniks (attēlā), kurš šķiet tīrs un skaidrs kā cukura graudiņš, slēpj ko tumšu. Nu viņš saņēmis drosmi un atklājis Latvijai savu intīmo noslēpumu – Reiniks naktīs griežot zobus.

Ziņu mūziķis tautai pavēstījis pavisam drosmīgā veidā - ievietojot Instagram video, kurā redzams, kā viņš savā mutes dobumā ievieto speciālas kapes. Mākslinieks atklāj, ka šādu risinājumu viņam ieteicis zobārsts.

"Tagad es nenograuzīšu zobus. Tagad es gulēšu un grauzīšu plastmasu," ievietojot kapes mutītē, priecājas mūziķis.

Simtiem fani drosmīgo video novērtējuši ar "patīk" sirsniņām. Fani sākuši masveidā uzteikt savu elku par uzdrošināšanos un veiksmīgā risinājuma rašanu, un nav trūcis arī tādu, kuri vēlējušies izzināt intīmākas detaļas par neērto un nekontrolējamo problēmu.

Reiniks arī nav kautrējies pastāstīt vairāk. Viņš pasūrojies faniem, ka "krākšanas paradumus šīs kapītes neietekmē". Pirmo reizi gulējis ar kapītēm, Reiniks uzreiz padalījies sajūtās.

"Pirmā nakts bija pārbaudījums. Teikšu tā - ir jāpierod," pēc neērtas nakts faniem ziņojis mūziķis. Tiesa, vēlāk mūziķis laikam sakautrējies par milzīgo ievērību, kas pievērsta viņa problēmiņai, un video no saviem sociālajiem tīkliem izdzēsis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!