Foto: DELFI

Populārais pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā), kurš jau februāra vidū atgriezīsies pie televīzijas skatītājiem kā šova Pelnrušķīte vadītājs, nesen iedzīvojies veselības problēmās – izrādes Kailie brieži laikā viņš sabeidzis muguru.

Sākoties jaunam gadam, Reiniks pieņēmis lēmumu pamest lielu popularitāti guvušo izrādi Kailie brieži - šis lēmums pieņemts vairāku apsvērumu dēļ, bet savu lomu spēlējusi arī aizvadītā gada izskaņā mēģinājumu laikā gūtā muguras trauma.

"Kad atbraucu no Amerikas, man bija izrāde Kailie brieži. Kaut kā ne tā cēlu kolēģi Agri Daņiļēviču pāri mugurai, un kaut kas nokrakšķēja. Mēnesi staigāju pie ārstiem, un tagad viss ir daudz maz kārtībā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Reiniks.

Muguras traumas dēļ viņš arī uz laiku pārtraucis arī treniņus, ko drīzumā domā atsākt, bet izrādē Kailie brieži viņš vairs nepiedalīsies - savu prasa gan muzikālā darbība, gan citi plāni, jo jau martā Reiniks uz skatuves kāps Valta Pūces mūziklā Sūnu ciema zēni.  

"Vairs nevaru savienot. Tā izrāde vēl ļoti labi iet - visur, kur braucām, zāles bija pilnas, bet es jūtos sevi izsmēlis, jo Kailie brieži ilga jau trīs sezonas. Tāpat man ir tik daudz citu lietu, ka negribas piekāst kolektīvu," stāsta Reiniks.

Kamēr dziedātājs bija Amerikā, viņa loma izrādē bija uzticēta Roberto Meloni, bet, vai Roberto arī turpmāk būs viņa lomā, Reiniks nezina. "Mēs tomēr bijām ļoti dažādi - es vairāk tāds jefiņš biju, bet viņš ir itālis," sirsnīgi smejas dziedātājs.

Piektdien, 27. janvārī, Reiniks kopā ar savu ģimeni uzstāsies mūziķa Mārtiņa Freimaņa piemiņas mūziklā - līdz šim uz skatuves ierasts redzēt Reinika māsu Rūtu un tēvu Artūru, bet, pieminot ģimenes draugu, viņiem uz skatuves gatavojas pievienoties arī māte Dace.

Lauri kopā ar ģimeni varēja sastapt arī aizvadītajā nedēļas nogalē Ventspilī notikušajā Muzikālajā bankā, un sarunā ar DELFI Izklaide dziedātājs, kurš guvis atpazīstamu arī ārpus dzimtās zemes robežām, neslēpa, ka Reiniku ģimenei katra tikšanās pilnā sastāvā ir īpašs notikums - māsa Rūta jau pāris gadus nedzīvo Latvijā un arī pats Lauris bieži vien dodas uz ārzemēm.

"Mēs ikdienā reti redzamies. Labi, ka ir tviteris un labi, ka mani senči to visu ir apguvuši. Jā, var teikt, ka es viņus esmu piespiedis to izdarīt. piespiedies. Es viņiem saku, ka, ja gribat uzzināt, ko daru, iestājieties arī Facebook, jo tur ir citas bildes," smaidot par ģimenes komunikāciju stāsta Reiniks, kurš jau februārī kopā ar ģimeni plāno atvaļinājumu uz Jamaiku.

Galerijā: Reiniku ģimene Ventspilī notikušās Muzikālās bankas laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!