Foto: DELFI

Lai nomierinātu tautu, kura pēc 9. februārī sociālajos tīklos publiskotās ziņas par Laura Reinika (attēlā) nonākšanu slimnīcā mocījās neziņā par sava elka veselību, nupat operētais mākslinieks publicējis video, kurā paskaidro, kas īsti noticis.

"Čau visiem no Stradiņu slimnīcas. Tiem, kas man jautā, kāpēc es te esmu - man šorīt izgrieza aklo zarnu. Viņa bija jau iekaisusi un strutoja. Nenormāli sāpēja vēders, tas bija ārprāts.

Bet tagad veseļojos, paldies visiem ciemiņiem šodien, un arlabunakti," pirmdienas vēlā vakarā faniem īpašā video, kas publicēts sociālajā tīklā Instagram, atklājis Reiniks.

Video redzams, ka allaž enerģijas pilnais mūziķis pēc operācijas ir pavisam savārdzis - Reinika allaž možā seja ir bāla, un viņš runā ar mokām. Simtiem fanu sūta pazīstamajam dziedātājam sveicienus, apbrīno mūziķa varonību un novēl ātrāk atgriezties uz skatuves, lai priecētu ar dziesmām.

Problēmas ar aklo zarnu Reinikam sākās negaidīti. Vēl sestdienas vakarā Reiniks bija pie labas veselības un ar koncertu uzstājās Jelgavā. Viņš atklāj, ka viss beidzies labi pateicoties viņa draugu operatīvajai rīcībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!