Foto: Mango
Pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā), kurš pēdējā laikā iemantojis vērā ņemamu popularitāti arī Lietuvā un Igaunijā, tuvojoties vasarai, savā noslogotajā ikdienā beidzot atradis laiku, lai atsāktu sporta zāles apmeklējumus.

"Ziema ir pagājusi, un vasara nāk virsū, tāpēc ir nepieciešams atgūt formu. Šī iemesla dēļ arī esmu atsācis iet uz sporta zāli," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Reiniks.

Saspringtajā darbu grafikā, kurā ir gan koncerti, gan dažādu pasākumu vadīšanas, gan Kailo briežu izrādes, izbrīvēt laiku sporta nodarbībām dziedātājam neesot vienkārši, bet kā papildus stimuls kalpojis februāra izskaņā Doremi.lv balvu pasniegšanas ceremonijā iegūtais sporta zāles abonements, ko Reiniks saņēma kā pērn pieprasītākās kompozīcijas Es skrienu izpildītājs.

"Es vienmēr esmu teicis, ka visgrūtākais ir saņemties un aizvilkties uz to sporta zāli - izbrīvēt dienā to nepieciešamo stundiņu vai vairāk, lai to izdarītu, bet tagad, tā kā man tur viss ir par brīvu, bija vieglāk," sirsnīgi smejas dziedātājs.

Sporta zālē dziedātājs skrien, kā arī veic citus vingrinājumus, kas nodrošina ķermeņa tonusu. Tāpat Reiniks atklāj, ka sporta zāle ne tikai uzlabo viņa fizisko labsajūtu, bet arī noskaņojumu - pēc fiziskām nodarbēm viņš jūtas priecīgāks.  

"Man mērķis nav būt baigajam kačokam. Tā kā mans darba ritms ir pietiekami saspringts, vairāk nepieciešams trenēt izturību. Ķermenim vajag kaut ko dot, lai varētu to lietot, jo mans darba ritms nav veselīgs - bieži vien es kārtīgi neizguļos, arī paēst ne vienmēr sanāk laikā un pareizi," atklāts ir Reiniks.

Savas dziesmas gan sportošanas laikā viņš neklausoties. "Būtu banāli, ja es to darītu. Es vienkārši skrienu un skatos MTV vai ko nu tajā brīdī sporta zālē rāda," smejas Reiniks.

Uz jautājumu, vai viņam šajā noslogotajā darba dunā nav bail "izdegt" no pārslodzes, dziedātājs atzīst, ka savam menedžmentam lūdzis ierobežot viņa uzstāšanās skaitu, lai vienā dienā nebūtu vairāk par diviem pasākumiem.

"Es nemēģinu lēkt augstāk, kā varu, un cenšos sabalansēt savu dzīvi un nodarbes tā, lai nepārdegtu," skaidro Reiniks, bet piebilst, ka ne vienmēr šo vēlmi ir iespējams realizēt - šī vasara mūziķim būšot īpaši piepildīta ar pasākumiem, bet jūnijā, piemēram, viņam vienas dienas laikā būs jāpaspēj uzstāties visās trīs Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!