Foto: Mango
Viens no populārākajiem pašmāju dziedātājiem Lauris Reiniks (attēlā), kurš šobrīd straujā tempā iekaro arī tuvāko kaimiņvalstu klausītāju sirdis, kādā intervijā atzinis, ka viņa paša dzīve šobrīd līdzinās nepārtrauktam skrējienam un attiecību vietā viņš izvēlējies karjeru.

"Kaut kā esmu nolicis privāto dzīvi otrajā vai trešajā plānā, ar ko gan nevaru lepoties. Man tā nav stabila. Neesmu precējies, man vēl nav bērnu. Tas gan nenozīmē, ka negribu. Toties man ir saviem gadiem ļoti veiksmīga karjera. Esmu veiksmīgi sevi realizējis visās jomās, par kurām esmu sapņojis. Tagad man vienkārši ir citas prioritātes, redzu: ja šo brīdi neizmantošu, varu to vispār palaist garām," intervijā žurnālam Santa skaidrojis dziedātājs, tomēr definējot savu sievietes ideālu.

"Agrāk būtu teicis, ka viņai jābūt blondīnei un ar īpašām pazīmēm, tagad ir parādījušās citas vērtības. Nav vairs viena kritērija. Bet prātam un savam mugurkaulam ir nozīme. Protams, ka jābūt arī smukai," stāstījis Reiniks.

"Man nepatīk sajūta, kad ar mīlestību rodas atkarība. Kad viens no diviem kļūst atkarīgs. Man tā nepatīk šī sajūta! Zinu, kā ir, kad širmis aiziet ciet. Bet, starp citu, man tā nav bijis bieži. Pēdējā laikā vispār nav bijis. Bet nesūdzos, jo tas mani traucētu.

Mīlestība uzliek rozā brilles, un tev vairs neko nevajag. Bet es esmu kļuvis praktisks, cinisks un sapratis, ka ar mīlestību nepaēdīsi, vispirms vajag normāli sapelnīt un tad mīlestība un ģimene," ir pārliecināts Reiniks, bet atzīst, ka gan pats spēj mīlēt, gan nosaucis lietas, kuru dēļ kāda varētu mīlēt viņu.

"Man liekas, ka mani var mīlēt par to, ka esmu labs cilvēks. Mani var mīlēt par to, ka nekautrējos no savām muļķībām. Kāds esmu, tāds esmu," atzinis Reiniks un atklājis, ka pēdējo gadu laikā viņš kļuvis daudz ciniskāks.

"Cinisms manī ir ļoti liels. (..) Manī, liekas, ir apvienojies romantiķis ar ciniķi, un katrs īstajā brīdī iznāk ārā un palīdz man izdzīvot. Tā ir vieglāk," uzskata dziedātājs.

"Varbūt skanēs pašslavinoši, bet es ļoti mīlu cilvēkus. Šķiet, esmu sūtīts, lai radītu un iedvesmotu citus, ka viņi, tāpat kā es, var daudz izdarīt. Varbūt kādu dienu mana misija būs būt labam tēvam, bet tagad ar tādu pozitīvu naivismu mēģinu padarīt gaišāku skatu uz dzīvi. Varbūt tā ir mana sūtība," rezumējis Lauris Reiniks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!