Foto: DELFI

Uz autoceļiem uzstādītie fotoradari jau krietnu laiku ir viens no apspriestākajiem tematiem sabiedrībā, un nu par to upuri kritis arī populārais latviešu dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā).

Šonedēļ Reiniks sociālajā tīklā Twitter publicējis bēdīgu vēsti – viņš saņēmis divas fotogrāfijas, kurās radars iemūžinājis viņa automašīnu brīdī, kad dziedātājs pārkāpis noteiktos ātruma ierobežojumus.

"Pastniece šodien dikti dāsna - uzreiz divas radaru bildes un sodiņus atnesa! Arī man tagad ir šīs bildes - īpaša diena!" smaidot vīteroja Reiniks, liekot saprast, ka šīs ir pirmās fotoradaru bildes, ko viņš saņēmis. 

Tiesa, to, cik pārgalvīgs braucējs bijis un no cik lielām naudas summām viņam nāksies šķirties, populārais deju hitu meistars vis neatklāja, vien komentēja, ka vairāk šādus attēlus saņemt nevēlas.

Šonedēļ līdzīgu "pārsteigumu" piedzīvojusi arī šova Latvijas princese otrās sezonas atpazīstamākā dalībniece Sanita Kubliņa, kura gan bijusi krietni vien atklātāka par Reiniku – Sanita tviterī pat publicējusi fotoradara iemūžināto sava spēkrata foto.

Foto: Privātais arhīvs
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!