Foto: Privātais arhīvs/LETA

Latvijā populārais reperis Gacho jeb Gatis Irbe ir īpašnieks amerikāņu leģendārā motociklu ražotāja "Harley-Davidson" darinātam spēkratam, un nesen tas nedaudz uzfrišināts.

Pērnā gada izskaņā Gacho saviem "Instagram" sekotājiem parādīja bildi, kurā iemūžināti vairāki moči . "Čučiet saldi, mazulīši, vēl tikai četri mēneši," foto aprakstā bija vēstījis reperis, liekot noprast, ka viņš deg nepacietībā sagaidīt pavasari, lai beidzot varētu doties izbraukumā.

Savukārt trešdien, 25. aprīlī, skatuves mākslinieks plašākai sabiedrībai beidzot atrādījis savu motociklu pēc "ziemas miega".

Gacho "Instagram" tīklā publiskojis vairākus kadrus, kuros viņa "Harley-Davidson" iemūžināts no dažādiem rakursiem.

Kā vēstījis mūziķis, viņa motocikls nedaudz ticis uztūnēts. Kā redzams bildēs, viens no specializētajiem elementiem ir uzraksts "Mesa", kas izšūts uz moča sēžamās daļas.

Kā vēstījis mūziķis, pārmaiņas veicis Latvijas uzņēmums "Lucky Thirteen", no kura, starp citu, reperis pirms dažiem gadiem iegādājās restaurētu "Peugeot 205 GTI" auto. Jāatzīmē, ka šī uzņēmuma pakalpojumus savulaik izmantojuši arī basketbolisti Kristaps Porziņģis un Jānis Timma un vēl daudzi citi populāri ļaudis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!