Foto: Vida Press

Tā vietā, lai Valentīndienu pavadītu romantiskā gaisotnē ar sievu, amerikāņu reperis un realitātes šovu zvaigznes, brangās pēcpuses īpašnieces Kimas Kardašjanas vīrs Kanje Vests (attēlā) tupējis sociālajos tīklos un žēlojies faniem, ka viņam ir milzu parādi.

Reperis pavisam nesen izdeva savu devīto mūzikas albumu, un aizvadītajā nedēļā Ņujorkas modes nedēļā tika prezentēta viņa jaunākā apģērbu kolekcija.

Nevienam nav noslēpums, ka Vests iecienījis luksusa dzīvesveidu, bet ne visi to patiešām arī var atļauties. Reperis aizvadītās nedēļas izskaņā savā Twitter mikroblogā faniem un pielūdzējiem paziņojis, ka viņš iekūlies lielos parādos.

Vests apgalvojis, ka viņa personīgais parāds mērāms 53 miljonos ASV dolāru. Tiesa, reperis nemaz par to nav kaunējies, tieši pretēji – viņš uzstājīgi vērsies pie vairākiem turīgiem kungiem, lai tie viņam dod naudu.

Kā pirmo Twitter vietnē Vests uzrunājis Facebook dibinātāju, miljardieri Marku Zakerbergu. Reperis pieprasījis, lai bagātnieks investē vienu miljardu ASV dolāru "Kanjes Vesta idejās".

Reperis savu uzstājīgo lūgumu, protams, arī argumentējis, apgalvojot, ka viņš ir visu laiku diženākais mākslinieks. Turklāt vēlāk Vests lūdzis, lai fani viņam palīdz pievērst Zakerberga uzmanību.

Tiesa, ar Zakerberga tirdīšanu naudiņas diedelēšana nav beigusies. Reperis uzrunājis arī Google līdzdibinātāju Lariju Peidžu, pieprasot finansiālu palīdzību arī no viņa.

It kā ar to vēl nebūtu gana, reperis kārtējo reizi apliecinājis, ka viņa pašpārliecinātībai nav nekādu robežu. Vests pavēstījis, ka jau ir sagatavojis uzrunu Grammy balvu pasniegšanas ceremonijai, kas norisināsies 15. februārī.

Reperis piedraudējis, ka uz pasākumu ieradīsies tikai tad, ja Grammy rīkotāji viņam apsolīs gada labākā albuma balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!