Foto: Privātais arhīvs
Reperis, kulta grupas "Singapūras satīns" bijušais dalībnieks Kristaps Strūbergs pēc dramatiskiem notikumiem savā laulībā nu no jauna atradis laimi – akurāt dzimšanas dienā viņš sociālajos tīklos publiskojis attēlu, kurā redzams kopā ar jauno draudzeni. Kā portālam "Delfi" atklāja mākslinieks, draudzene nāk no sendienām – Strūbergs atkal ir kopā ar savu pirmo mīlestību.

Lai gan vēl nav oficiāli šķirta Strūberga laulība ar sievu un divu dēlu māti Mairitu Rosicku, abi jau apmēram divus gadus kopā nedzīvo. Pēc tam, kad Rosicka publiski vainoja Strūbergu vardarbībā, izcēlās skandāls, kurā sākotnēji skaļi izskanēja tikai sievietes redzējums par notikušo, bet šogad maijā klusēšanu pārtrauca arī Strūbergs, izstāstot savu versiju par nesaticību laulībā. Abi vēl joprojām nav juridiski šķīrušies, bet katram rit sava privātā dzīve.

Strūbergs 27. jūnijā svin savu 31. dzimšanas dienu un notikumam par godu plašākai publikai parādīja savu jauno laimes avotu – tā ir 30 gadus vecā no Viļānu puses nākusī Laima Kozule, kura strādā reklāmas sfērā un ir ieguvusi interjera dizaineres izglītību. Ar Laimu reperis draudzējies sen – pirms satika sievu Mairitu.

Mākslinieks apstiprina seno parunu par to, ka veca mīla nerūs. "Laima ir mana pirmā un īstā mīlestība. Jaunībā mēs dažādos laikos pārvācāmies uz dzīvi un studēšanu Rīgā, tāpēc vēl nepaspējam nostabilizēties. Visam savs laiks un "taimings" nevarētu būt labāks! Mēs esam kopā un esam laimīgi. Dzīvot pilnā saskaņā un smieties katru dienu ir Dieva dāvana. Es jau sen esmu teicis, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek. Pat tad, kad liekas, ka visa pasaule plīst un brūk – visam ir savs laiks un vieta. Vēl nesen laiks bija ciest. Tagad mans laiks ir šeit. Un mana vieta ir laime," savu mīlestību raksturo Strūbergs.

Uz "Delfi" jautājumu, kā veicas ar laulības šķiršanas procesu, reperis skaidro: "Izrādās, ir ļoti sarežģīti izšķirties pat tad, ja laulība izirusi pat ilgāk nekā pusotru gadu. Izrādās, ka ir sarežģīti izšķirties pat tad, ja sieva tevi krāpusi visu laulības laiku un tam ir pierādījumi. Bet es esmu optimists un zinu, ka drīz būšu oficiāli šķīries no tās sievietes," saka Strūbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!