Foto: Publicitātes foto

Turpinot rubriku, kurā populāri latvieši iesaka savas mīļāko ēdienu receptes, šoreiz viens no savulaik populārākajiem pašmāju hiphopa mūzikas izpildītājiem Ozols jeb Ģirts Rozentāls (attēlā) atklāj ātri un viegli pagatavojamu salātu recepti.

"Es tos saucu par grieķu salātiem, taču nemāku teikt, vai tie līdz galam atbilst īstajai receptei. Katrā ziņā, šie salāti ir garšīgi un ļoti vienkārši pagatavojami," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Ozols.

Lai pagatavotu šos salātus, nepieciešams fetas siers, svaigi tomāti un gurķi, olīvas, sīpoli, eļļa, etiķis un sojas mērce.

"Gatavošana - kas griežams, to sagriež. Tad visas sastāvdaļas saliek kopā. Pielej nedaudz eļļas, mazliet etiķa un sojas mērces," savus padomus sniedz mūziķis.

Ģirts laika gaitā iemācījies izcept arī kotletes un karbonādes, taču laika trūkuma dēļ viņš reti gatavo sarežģītus ēdienus. Viņš iecienījis ātri pagatavojamas receptes.

"Gatavoju mājās, bet tāpat mēdzu ieturēt maltīti arī ārpus tām. Jāatzīst, ka savas pavāra prasmes vērtēju viduvēji. Protams, protu pagatavot dažādus ēdienus, bet ne vienmēr tam atliek laika, tādēļ arī esmu iecienījis šos salātus - to pagatavošana nav sarežģīta," saka hiphopa mākslinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!