Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Rianna, kura gandrīz ik dienu izmanto izdevību parādīt savu lielisko figūru, uz kopīgu atklātu foto sesiju nesen uzaicinājusi supermodeli Keitu Mosu, turklāt pasteigusies publiskot uzņemtos attēlus pirms to plānotās publicēšanas presē.

Fotogrāfijas Rianna publiskojusi savā sociālā tīkla Twitter profilā - tajās abas slavenības redzamas puskailas, apskāvušās pozējot uz krēsla un dīvāna. Sesija veidota kā tumsnējās Riannas un blondās Mosas kontrasts uz violeti sārta fona.

Rianna, publiskojot attēlus, gan mazliet pārsteigusies, jo tie esot bijuši paredzēti žurnāla V 2013. gada marta numuram. "Šī ir bēdīga sagadīšanās, lai gan pāragra fotogrāfiju publiskošana kļūst par arvien lielāku problēmu glancēto žurnālu industrijā," notikušo komentējis kāds redakcijas pārstāvis.

Dzeltenās preses apskatnieki pagaidām var vien minēt, vai pret Riannu par patvaļīgo rīcību tiks vērstas kādas sankcijas.

Riannas pēdējais spilgtākais iznāciens bija apakšveļas zīmola Victoria's Secret modes skatē kopā ar zīmola "eņģelīšiem", savukārt Keita Mosa gatavojas reklamēt savu labāko fotogrāfiju izlasi albumā The Kate Moss Book.

Jaunajā fotoalbumā iekļauta plaša slavenās modeles karjeras retrospektīva, un to veidojusi pati Keita sadarbībā ar žurnāla Interview redaktoru Fabianu Baronu.
Foto: Privātais arhīvs
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!