Foto: Vida Press

Šonedēļ tika piepildītas daudzu popmūzikas cienītāju kvēlākās lūgsnas – beidzot fanu novērtējumam tika sniegts barbadosiešu izcelsmes dziedātājas Riannas un kolumbiešu skatuves dīvas Šakiras (abas attēlā) videoklips dziesmai Can't Remember to Forget You, kurš padevies īpaši seksīgs un pikants.

Kopš brīža, kad janvāra vidū tika izdota abu popzvaigžņu iedziedātā kompozīcija, ļaudis ar nepacietību gaidīja, kad tiks publiskota dziesmas video versija, un šonedēļ tā beidzot oficiāli atrādīta plašākai publikai, turklāt, interese bijusi tik liela, ka diennakts laikā klips noskatīts vairāk nekā trīs miljonus reižu.

Ritmiskā skaņdarba video versija veidota tropiskās noskaņās, un abas dziedātājs klipā redzamas ļoti pikantos tērpos. Tāpat videoklipā neiztrūkst arī dejas un cigāru smēķēšana, ko daudzi fani jau nodēvējuši par īpaši seksīgu momentu - pieticīgi tērptās dāmas, Šakira un Rianna, šim procesam esot spējušas piešķirt īpaši erotisku piesitienu.


Lai gan videoklips tiek vērtēts kā ļoti pikants, lielākoties atsauksmes ir pozitīvas - gan kritiķi, gan fani pauduši viedokli, ka abām dziedātājām izdevies radīt seksīgu video, nekļūstot vulgārām un nepārkāpjot atļauto robežu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!