Foto: DELFI

Šobrīd norisinās šovs Jaunā talantu fabrika, kurā bariņš jauniešu vaiga sviedros pūlas, lai viņi nākotnē kļūtu par Latvijas un, iespējams, arī pasaules šovbiznesa spīdekļiem. Pagaidām gan grūti spriest, kuram tas izdosies, taču savulaik šovā Okartes skatuve iepazītais dziedātājs Rihards Millers jeb Rikardions ar savu vērīgo aci jau pamanījis pirmo kandidāti.

Par Rikardiona absolūto favorīti kļuvusi Kristīne Šomase, kurai viņu izdevās apburt šonedēļ, duetā ar Pāvelu Fomkinu izpildot lirisko kompozīciju The Prayer. Ja meitene turpinās šādā garā, Rihards liek roku uz sirds, ka jauniete varētu gūt atpazīstamību pasaulē.

"Kristīnei ir milzīgs potenciāls. Esmu pārliecināts, ka viņa ir labāka dziedātāja par savu māsu Lieni Šomasi un varētu sasniegt daudz vairāk mūzikas sfērā, taču vēl jāstrādā un jāiegulda liels darbs.

Nešaubos, ka Kristīnei ir potenciāls gūt atzinību arī ārvalstīs, izpildot dziesmas angļu valodā. Lienei tomēr vairāk piestāv latviešu kompozīcijas," savu viedokli sarunā ar DELFI Izklaide pauž Rikardions.

Arī Rikardions savulaik atpazīstamību iemantoja televīzijas šovā, tādēļ viņš pēc paša pieredzes spriež, ka Talantu fabrikā iespējams gūt labu augsni turpmākajai attīstībai, taču daudz svarīgāk ir pēc šova beigām, atgriežoties ikdienas ritmā, turpināt sevi pilnveidot.

"Šovā tevi māca, dod padomus, varbūt arī piespiež kaut ko darīt. Galvenais ir atrast savu nišu, atgriežoties ārpasaulē. Ja Kristīne turpinās strādāt ar sevi, viņa sasniegs ļoti daudz - par es to nešaubos," pārliecināts Rikardions.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!