Foto: Vida Press

Puertorikāņu popzvaigzne Rikijs Mārtins un viņa vīrs, Sīrijā dzimušais mākslinieks Džeivans Jozefs drīzumā kļūs par vecākiem ceturtajam bērnam.

47 gadus vecais dziedātājs aizvadītās nedēļas izskaņā kopā ar vīru piedalījās "Cilvēktiesību kampaņas" nacionālajās vakariņās, kas norisinājās Vašingtonā. Mārtinam tika pasniegts apbalvojums par aktīvu līdzdalību cīņā par seksuālo minoritāšu tiesībām, vēsta ārzemju mediji.

Savā pateicības uzrunā Mārtins pauda mīlestību pret ģimeni, kā arī paziņoja, ka kuplajai saimei pievienosies vēl viens bērniņš.

"Mana ģimene ir šeit. Džeivan, es šobrīd tevi nevaru redzēt, bet, mans vīrs, es tevi mīlu. Mani skaistie dvīņi Valentīno un Mateo arī ir šeit. Es jūs no visas sirds mīlu, jūs esat mans spēks, kas katru dienu iedvesmo, jūs mani motivējat turpināt darīt to, ko es daru, un jūs esat brīnišķīgi bērni. Jūs, mīļie, esat lieliski," klāstījis Martins, piebilstot, ka astoņus mēnešus vecā meitiņa Lūsija šovakar palikusi pie vecmāmiņas.

"Un, starp citu, man ir jums jāpaziņo, ka mēs esam gaidībās. Mēs gaidām. Es mīlu lielas ģimenes," piebildis Mārtins, izpelnoties skaļas ovācijas un aplausus.

Atgādinām, ka dziedātājs par savu netradicionālo seksuālo orientāciju paziņoja 2010. gadā.

Savukārt attiecības ar ar Sīrijā dzimušo Zviedrijas mākslinieku Mārtins uzsāka 2016.gadā. Tā paša gada novembrī tika paziņots par saderināšanos, bet pērn janvārī mūziķis pavēstīja, ka abi ar mīļoto mijuši gredzenus.

Mārtins jau ir tēvs diviem dēliem Mateo un Valentino, kurus iznēsājusi surogātmāte. Zēni piedzima 2008. gadā. Savukārt pirms astoņiem mēnešiem piedzima meita Lūsija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!