Foto: Vida Press

Priekpilnu vēsti saviem faniem sarūpējis puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins – viņš saderinājies ar mīļoto vīrieti, Sīrijā dzimušo mākslinieku Džeivanu Jozefu (abi attēlā).

Šo ziņu trešdien Mārtins pavēstījis Elenas Dedženeresas sarunu šovā, kura kopš 1997. gada neslēpj savu homoseksualitāti, ir laimīgi precējusies ar daiļo aktrisi Poršu de Rossi un atbalsta geju un lesbiešu tiesības.

Mārtins un Jozefs ir kopā aptuveni gadu, un abi iepazinušies, pateicoties mākslai – Mārtins pamanījis mākslinieka darbus, iemīļojis tos un sazinājies ar to radītāju.

Pirmo reizi preses fotogrāfiem Mārtinu, kurš 2010. gadā publiski atzinās, ka ir gejs, kopā ar jauno sirdsāķīti izdevās iemūžināt šī gada sākumā, kad abi nekustamo īpašumu māklera sabiedrībā apskatīja dzīvokļus Ņujorkā.

Mārtina attiecības ar ilggadējo partneri Karlosu Gonzalesu Abellu izjuka 2014. gadā. Dziedātājs ir tēvs diviem dēliem – dvīņiem Mateo un Valentīno.

2001. gadā latviešu modele Inese lielījās, ka guļot ar Mārtinu. Modele publiski izteicās, ka dziedātājs gultā ir fantastisks. "Es nedomāju to apspriest, taču skalā no 1 līdz 10 es viņam dotu ap 20," laikrakstam "New York Post" tolaik klāstīja Misāne.

Misāne par seksuālajām attiecībām ar Mārtinu runāja tādēļ, lai atspēkotu baumas par dziedātāja seksuālo orientāciju. "Tas ir tik nepatiesi. Tas ir kā joks. Tad jau es vēlētos, lai visi vīrieši būtu tikpat homoseksuāli," toreiz izteicās Misāne.

Tikmēr pats Mārtins baumas par sakaru ar Misāni noliedza.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!