Foto: Privātais arhīvs
Šopavasar tapa zināms, ka beidzies viens no visu laiku kaislīgākajiem pašmāju čigānu mīlasstāstiem – tika pielikts punkts dziedātājas Annas Dribas un mūziķa Rinaldo (Ritvars Sunītis) teju astoņus gadus ilgušajām attiecībām. Rinaldo pēc šķiršanās atradis jaunu simpātiju.

Rinaldo maija izskaņā "Facebook" tīklā publiskojis fotogrāfijas, kurās mīļi pozē kopā ar meiteni vārdā Inesa Sīmane. Savukārt komentāros mūziķis nav slēpis – viņš sācis biežāk smaidīt un jūtas ļoti laimīgs.

Atgādinām, ka Rinaldo bijusī draudzene Anna, ar kuru viņš kopā arī muzicēja un uzstājās, šopavasar pašmāju presei atzina, ka abi pašķīrušies. Dribas neslēpa, ka šīm attiecībām veltījusi ļoti daudz. Pēdējoreiz abi romantisko savienību bija mēģinājuši atjaunot pērn, bet nekas neizdevās.

Anna jau tad ieminējās, ka Rinaldo parādījusies jauna draudzene."Zinu, ka viņam tagad ir citas attiecības, viņš ir izvēlējies citu cilvēku, tāpēc mani nekad vairs atpakaļ nedabūs," izdevumam "Kas Jauns" šopavasar sacīja Anna.

Atgādinām, ka romantiskas jūtas starp Annu un Rinaldo uzplauka 2010. gada nogalē, kad jaunieši devās kopīgā koncertturnejā. Gadu vēlāk mīlnieki uzsāka kopdzīvi, bet vēl pēc pāris mēnešiem tomēr nolēma dzīvot atsevišķi, turpinot būt pāris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!