Foto: DELFI
Karstasinīgais itāļu dziedātājs Roberto Meloni (attēlā) sabiedrībā mēdz iziet dažādu sieviešu pavadībā, turklāt lielākā daļa sieviešu, ar kurām sabiedrībā iziet Roberto, ir aizņemtas dāmas. Itālis stāsta, ka viņam ir daudz draudzeņu.

"Šīs sievietes man ir ļoti labas draudzenes. Es ar viņām kopā eju uz dažādiem pasākumiem, jo man ar viņām patīk kopā pavadīt laiku. Tā sanācis, ka biežāk izeju sabiedrībā sieviešu kompānijā," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta dziedātājs, kura pastāvīgās pavadones ir Jenny May un Aleksandra Kurusova.

Taujāts, vai Roberto paziņu lokā ir vairāk sieviešu, nekā vīriešu, viņš uzsver, ka tā ir tikai sakritība, ka bildēs viņš parasti parādās sieviešu ielenkumā. Viņš labprāt pavada laiku arī ar stiprā dzimuma pārstāvjiem.

"Mani draugi ir gan vīrieši, gan sievietes. Draudzībā, manuprāt, dzimumam nav nekādas nozīmes. Galvenais, lai ar otru cilvēku ir patīkami pavadīt laiku.

Es vienmēr cenšos būt dabisks. Neeju uz pasākumu, lai tiktu nofotografēts, taču tā sanācis, ka rodas priekšstats - draudzējos tikai ar sievietēm," saka Roberto.

Taujāts, vai mūziķis joprojām bauda brīva puiša statusu, Roberto atbilde ir lakoniska: "Nē, man nav meitenes. Esmu brīvs vīrietis!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!