Foto: Publicitātes foto

Visai interesantā projektā piedalījies Latvijā populārais itāļu izcelsmes dziedātājs Roberto Meloni (attēlā pa kreisi). Viņš iejuties līgavaiņa ādā un pozējis inscenētā kāzu foto sesijā.

Liels bija Rīgas iedzīvotāju pārsteigums, kad vienā no pilsētas populārākajiem parkiem pēkšņi parādījās Roberto, apvilcis līgavaiņa fraku, kopā ar sievieti, kura bija tērpusies baltā kāzu kleitā. Nezinātājam varēja šķist, ka dziedātājs nolēmis iestūrēt laulības ostā.

Patiesībā Roberto joprojām bauda brīva vīrieša statusu, un kāzu foto sesija tapusi pasākumu rīkošanas aģentūras Apelsin Agency reklāmas ietvaros.

Līgavas lomā iejutās aģentūras īpašniece Ilona Kožečenkova, savukārt dziedātājs tika uzaicināts piedalīties šajā projektā, lai popularizētu aģentūru, kura specializējusies kāzu, dažādu ballīšu un dzimšanas dienu rīkošanā.

"Mūsu mērķis bija izveidot foto sesiju, lai cilvēki redzētu, ka varam noorganizēt lieliskus pasākumus un vienmēr esam padomājuši par katru sīkāko detaļu. Roberto man ir ļoti labs draugs un kolēģis, tādēļ tieši viņš iejutās līgavaiņa lomā," sarunā ar DELFI Izklaide savu komentāru sniedz Ilona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!