Foto: Reuters/Scanpix
Britu dziedātājs Robijs Viljamss (attēlā) savam jaundzimušajam dēlam, kas pasaulē nāca pirmdien, devis vārdu Čarltons Valentīns.

40 gadus vecais Viljamss un viņa sieva Aida Fīlda gatavošanos mazuļa nākšanai pasaulē iemūžināja vairākās humoristiskās fotogrāfijas un video, ko publicēja dziedātāja oficiālajā mājaslapā RobbieWilliams.com un vietnē YouTube.

"Čarltons Valentīns Viljamss ir pametis dzemdību namu. Arī tētis jūtas labi," raksta Viljamss. Ziņojumam pievienots video, kurā Fīlda stumj ratiņus, kuros ērti iekārtojis sēž Viljamss ar jaundzimušo dēlu, un dramatiski nopūšas.

Citos video redzams, kā Viljamss sievu pirms dzemdībām mierina ar savu dziesmu dziedāšanu.

Viljamss un Fīlda salaulājās 2010. gadā. Viņiem ir divus gadus veca meita Teodora Rouza. Savukārt 2012. gadā mūziķis atzina, ka tēva lomas uzņemšanās viņam sākotnēji sagādājusi raizes.

"Es ilgi esmu bijis ļoti savtīgs un ļāvis sev visu, ko vēlos," viņš skaidro. "Taču tad pēkšņi tavā dzīvē ienāk cilvēks, par kuru jārūpējas un jābūt atbildīgam. Man bija bail, ka nespēšu saņemties un būt labs tēvs."

Taču pagājušogad viņš jau kala plānus par ģimenes paplašināšanu. "Mana mazā meitiņa ir brīnišķīga. Mazā Tedija. Mums būs vēl bērni, jo tie ir fantastiski," viņš teica.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!