Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Kristīne Prauliņa šīs vasaras izskaņā kļuva par precētu sievu – viņa mija gredzenus ar mīļoto vīrieti, skaņu režisoru Tomu Lismentu. Par skaisto notikumu jaunlaulātie publiski paziņoja ar sociālo tīklu starpniecību, un nu pāris arī padalījies ar vairākiem romantiskiem savas īpašās dienas foto.

Dziedātāja, kura pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā un tagad dēvējama par Kristīni Lismenti, aptuveni trīs mēnešus pēc apprecēšanās "Instagram" tīklā publiskojusi kāzu fotogrāfijas, kurās viņa tapusi iemūžināta kopā ar vīru.

Kā liecina bilžu apraksts, kāzas notikušas Madonas pusē. Vairākas bildes uzņemtas Veckalsnavas luterāņu baznīcas drupās. Tāpat arī jaunlaulātie fotografējušies Vestienas plašajos tīrumos.

"Tā ir maģiska, netverami trausla un neaptverami spēcīga telpa – tā, kas rodas starp diviem cilvēkiem, kas viens otru mīl un izvēlas veidot dzīvi kopā. Mācāmies katru dienu to lolot un sargāt," vēstījusi Kristīne.

View this post on Instagram

With my amazing wife! 🔥🥰

A post shared by Toms Lisments (@tomslismentsaudio) on Nov 24, 2019 at 11:22am PST

View this post on Instagram

Oh boy, oh boy, oh booy, kāzu bildes ir klāt! 🥰🥳😍♥️👏🏼😍🥳🤩🥰 tik ārkārtīgi silti un priekpilni uz šo dienu atskatīties ♥️🥰♥️ PALDIES visiem mīļajiem, tuvajiem, kas bija ar mums - jūs mums esat nenovērtējami dārgumi! Foto: viens vienīgais Billijs Locs, @billijs 🙌🏼⭐️♥️ Kad būs brīvāks brīdis, izveidošu galeriju ar visiem Paldies, bez kuriem šī diena nevarētu būt Tik Perfekta mums abiem. 🥰 @tomslismentsaudio 😘 Paldies @indrasalcevica par šajā kleitā ielikto Sajūtu un @anitaintaite par brīnišķīgo rītu kopā, gatavojoties un matu sakārtojumu, make-up, kā arī @lucid_dreamers_lv maigo pieskārienu manos matos. 🙌🏼♥️🥰

A post shared by Kristīne Prauliņa (@kristinepraulina) on Nov 22, 2019 at 12:41pm PST

View this post on Instagram

Tur Vestienas pļavā pie siena ruļļiem es šādu brīdi agrāk varēju tikai sapņos ķert.. Dzīve ir brīnumskaista! 😭🙌🏼🥰♥️🙏🏼😍PALDIES @billijs par šīm fotogrāfijām, kas ir un būs mīļas visu dzīvi. Wow. / ak, es centīšos vairs kādu laiku nelikt, citādi šis pārtaps par kāzu profilu.. 😅😇🙈♥️🥰 PALDIES Dievam par tik gaišo, silto dienu un nedēļu augusta izskaņā, kas mums tika dāvāta absolūti perfektajā laikā! 👏🏼👏🏼👏🏼🙌🏼♥️ #kāzas #kāzufotogrāfs #wedding #countrysidewedding #outdoorswedding #bride #groom #love #inlove #yes #yes #lovewins #weddingphotography #latvia #latviancountryside ♥️

A post shared by Kristīne Prauliņa (@kristinepraulina) on Nov 24, 2019 at 3:59am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!