Foto: AFP/Scanpix
Leģendārais "Rolling Stones" ģitārists Ronijs Vuds, kurš šomēnes nokļuva preses slejās, jo atsācis plostot un sapinies ar divdesmitgadīgo krievu viesmīli Jekaterinu Ivanovu, grib vienlaikus paturēt gan sievu, gan mīļāko, britu tabloīdam "The Sun" pavēstījis kāds anonīms avots klīnikā, kurā Vuds ārstējas no alkoholisma.
61 gadus vecā rokzvaigzne saviem klīnikas biedriem psihoterapijas seansos esot teicis tā - "es mīlu savu sievu, bet man ir draudzene, kuru es arī mīlu." Vēl laikraksta avots stāstījis, ka klīnikā Ronijs atzīstot, ka viņam ir problēmas ar alkoholu, un ka nepieciešams ārstēties, tāpt viņš ar katru dienu izskatoties labāk.

Tikmēr britu tabloīdi publicējuši kāda novērotāja fotoattēlu, kurā redzama Ivanova, uz ielas lasot, visticamāk, Vuda sūtītu mīlas vēstuli un laimīgi smaidām.

"Mango" jau rakstīja, ka Vuds un bijusī modele Džo Vuda bija precējušies 23 gadus. Ronija un Džo laulības tika uzskatītas par vienām no apskaužamākajām un stabilākajām pasaules rokmūzikas aprindās. Taču šovasar Ronijs un 20 gadus vecā Eka, kā dēvē viņa jauno draudzeni, sākotnēji tika redzēti kopā, dzerstoties pa Londonas izklaides vietām, līdz beidzot pārītis devās uz Ronija māju Īrijā un norobežojās no pārējās pasaules. Vēlāk Ronijs labprātīgi devās ārstēties no alkoholisma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!