Foto: Privātais arhīvs

Jaunā skatuves māksliniece Sabīne Berezina (attēlā) šoruden piedzīvojusi vizuālās pārvērtības – viņa pēdējā gada laikā ierasto rudo matu krāsu nomainījusi pret gana oriģinālu matu toni, nokrāsojot tos tumšus un izbalinot šķipsnas.

Vizuālajām izmaiņām Berezina brieda krietnu laiku - savā Draugiem.lv profilā viņa pat bija aicinājusi fanus ierosināt, ko viņa varētu izdarīt ar saviem matiem.

Tiesa, nekādiem šokējošiem eksperimentiem ar frizūru Berezina nav ļāvusies - salona Mella.lv meistares meitenei nokrāsojušas tumšus matus, izbalinājušas gaišas šķipsnas un matus iztaisnojušas.

"Esmu cits cilvēks un ļoti laimīga ar savu jauno frizūru," izskata izmaiņas vērtējusi pati Berezina, kurai rudie mati esot jau drusku apnikuši.

Berezina pašmāju mūzikas lauciņā darbojas jau vairākus gadus, bet plašāku atpazīstamību viņa ieguva pēc dalības šova Okartes skatuve abās sezonās. Tolaik par vienu no apspriestākajiem tematiem kļuva viņas attiecības ar šova kolēģi Kristapu Pujātu.

Lai gan Kristapu šova laikā satrauca gan Berezinas rijība, gan meli par grūtniecību un citi izlēcieni, abi bija pār liecināti, ka viņu mīlasstāsts turpināsies arī pēc šova. Tiesa, ilgs mūžs tam nebija lemts, un vasarā pēc šova beigām viņi izšķīrās.

Pēc tam Sabīne neilgu laiku sagājās ar dejotāju Georgu, bet šīs attiecības greizsirdības dēļ pajuka. Šī gada sākumā meitene atklāja, ka viņa atradusi jaunu mīlestību, bet to, kas ir viņas izredzētais, dziedātāja paturējusi noslēpumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!