Foto: AP/Scanpix

Kolumbijas popmūzikas zvaigzne Šakira un viņas draugs - slavenais Spānijas futbola kluba Barcelona spēlētājs Gerards Pikē (abi kopā attēlā) trešdien paziņoja, ka viņiem otrdienas vakarā piedzimis dēls Milans, kurš ir viņu pirmais bērns.

"Mēs ar prieku paziņojam par Šakiras Mebarakas un Gerarda Pikē dēla Milana Pikē-Mebaraka piedzimšanu Barselonā, Spānijā, 22. janvārī pulksten 21.36 (22.36 pēc Latvijas laika)," vecāki pavēstīja mikroblogu portālā Twitter.

Laimīgie vecāki paskaidroja, ka Milana vārda nozīme ir "mīļš, žēlīgs" slāvu valodās, "dedzīgs, darbīgs" - latīņu valodā un "apvienošanās" - sanskritā. Milans piedzimstot arī kļuvis par futbolkluba Barcelona dalībnieku.

Jaundzimušā svars bija gandrīz trīs kilogrami, un viņa vecākiem "ir lieliska veselība", paziņoja Šakira un Pikē.

Kolumbijas prezidents Huans Manuels Santoss ar Twitter starpniecību apsveica laimīgos vecākus Kolumbijas un savas ģimenes vārdā.

Pikē pagājušomēnes paziņoja, ka viņa draudzenei Šakirai piedzimis dēls, bet vēlāk atzinās, ka pajokojis. Viņš to paziņoja "Nevainīgo dienā", kad spāņi cits citu izjoko.

Savukārt pirms dažām dienām pāris fotografējās visai pikantā foto sesijā, kurā saskaņā ar senu tradīciju Šakira pozēja ar grūtnieces vēderiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!