Foto: LETA

Pašmāju šovbiznesa spīdekļi Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs apprecējušies, liecina dziedātājas publiskotā informācija.

Aija Andrejeva, kuru Latvijā iepazina kā Aišu, kļuvusi par grupas "The Sound Poets" līdera Jāņa Aišpura kundzi, turklāt kāzas notikušas jau agrā pavasarī.

Dziedātāja sociālajā tīklā "Instagram" publiskojusi dažus pāra attēlus, to parakstā paužot: "Ja nu kādam bija aizdomas – 27. marts. Un tagad varat mūs apsveikt!" Pārim vairākus mēnešus izdevies no publikas noslēpt laulību faktu.

Par to, ka viņa grib precēties ar Aišpuru un veidot kopīgu ģimeni, dziedātāja atzina februārī intervijā žurnālam "Ieva". Andrejeva arī pati jūtas nobriedusi laulībai ar Aišpuru un kopīgiem bērniem. Viņa izjūtot bioloģiskā pulksteņa tikšķi un atzīst: ļoti, ļoti grib savus bērnus. Arī laulību ar Jāni dziedātāja izjūt kā pilnībā drošu soli.

Gan Aišpuram, gan Andrejevai šī ir otrā laulība. Savu iepriekšējo sievu un divu meitu māti Madaru Līviņu mūziķis atstāja, lai sāktu kopdzīvi ar Aiju, savukārt Aijas laulībar ar vīru Tomu izjuka 2016. gadā. "Vienkārši – tā dzīvē sanāca. Katram ceļš aizgāja savā virzienā," žurnālam "Kas Jauns" apstiprinājusi Andrejeva, sīkākus iemeslus par to, kāpēc skaistajam mīlasstāstam pielikts punkts, neatklājot. Plašāka sabiedrība par dziedātājas attiecībām ar Tomu uzzināja 2011. gada pavasarī, un 2013. gada jūnijā skanēja kāzu zvani. Viņa pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu, bet uz skatuves turpināja darboties kā Aija Andrejeva.

Vai Aija kļūs par Aiju Aišpuri, pagaidām nav informācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!