Foto: Kadrs no video
Dziedātāja Samanta Tīna sociālajos tīklos padalījusies ar savām emocijām pēc tam, kad kļuva zināms – Latvija nav kvalificējusies konkursa "Eirovīzija" finālam.

Samanta Tīna ar savu komandu ceturtdien vakarā uzstājās Roterdamā "Eirovīzijas" fināla atlasē, taču Latvijas vārdu tikušo skaitā neizdzirdējām – Samanta ar skaņdarbu "The Moon is Rising" nekvalificējās konkursa finālam. Dziedātāja nekad nebija slēpusi, ka tas ir viņas sapnis – uzstāties uz "Eirovīzijas" lielās skatuves. Diemžēl šoreiz mums atkal izdevās tikai daļēji, ne triumfiāli.

Stundu pēc pusfināla rezultātu paziņošanas māksliniece interneta vidē izvietoja videovēstījumu, kas kalpo pašas pieņemtajiem postulātiem. Kopā ar savu komandu stiprā Samanta pauda, ka kronis viņai joprojām ir uz galvas. Samanta un viņas bekvokālistes galvu nenokar: "Ziniet ko, mīļie, es lepojos ar to, ko mēs izdarījām! Es lepojos ar savām meitenēm, lepojos ar savu komandu, es uzskatu, ka es godam iznesu Latvijas vārdu Eiropā. Mēs izdarījām visu, ko varējām, un šī ir tā lieta, par kuru sev teicu – ka varu uzsist sev pa plecu un teikt: es izdarīju visu tā, kā es gribēju!"

Samanta Tīna šī video sākumā nosusināja asaras, taču vēstījuma beigās jau smaidīja. Samantas Tīnas šā gada "Eirovīzijas" dziesmas motīvs bija par stipru sievieti.

"Delfi" jau vēstīja, ka Samantas Tīnas izpildītā dziesma "The Moon is Rising" nav izcīnījusi tiesības piedalīties "Eirovīzijas" finālā, tā piekāpās deviņām citām kompozīcijām otrajā pusfinālā. Tādējādi aprit jau sestais gads, kopš Latvija nav kvalificējusies lielajam "Eirovīzijas" finālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!