Foto: DELFI

Jau ilgāku laiku populārā pašmāju skatuves māksliniece Samanta Tīna (attēlā) sabiedrībā iziet kopā ar Valsts policijas ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes izmeklētāju Nauri Liepiņu, un, lai gan līdz šim viņa par jaunajām attiecībām runājusi izvairīgi, kādā intervijā dziedātāja atklājusi, cik nozīmīgs Nauris ir viņas dzīvē.

Gada sākumā tapa zināms, ka Samanta pašķīrusies no sava iepriekšējā drauga Kaspara Smoča, un intervijā žurnālam Ieva viņa atklāj, ka tas noticis, jo puisim bijis grūti pieņemt viņas darbu un karjeru.

"Domāju, ka viņš negribēja mani ne ar vienu dalīt. Tas radīja negācijas. Nebūšu no tām, kas sēdēs mājās un gatavos brokastis, pusdienas, vakariņas un vēl naksniņas. Taču viņam to vajadzēja," skaidro Samanta, bet uzsver, ka Kaspars bijis fantastisks cilvēks, kurš gluži vienkārši nebija piemērots viņai.

Drīz vien pēc šķiršanās viņa sabiedrībā izgāja kopā ar Nauri, bet līdz šim dziedātāja presei īpaši daudz par jauno draugu nebija stāstījusi - par abu balodīšu saskaņu varēja nojaust tikai pēc ķermeņa valodas un maiguma izpausmēm.

"Ar Nauri iepazinos nejauši - viņš man palīdzēja ar juridiskiem jautājumiem, un tā viss notika... Ļoti novērtēju cilvēku, kas man blakus ir tagad. Nauris ir lepns par to, ko daru. Viņš priecājas par katru manu panākumu un vienmēr jūt līdzi," intervijā žurnālam Ieva neslēpj Tīna.

Viņa atzīst, ka, ja skatītāju mīlestība viņas sniegto enerģiju atdod dubultā, tad mājās saņemtais to pat trīskāršo. Tāpat meitene labprāt ņem vērā drauga ieteikumus un novērojumus par viņas profesionālo darbību.

"Bail teikt tādus lielus vārdus, bet pašlaik esmu laimīga," tā savu tagadējo dzīvi vērtējusi Samanta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!