Foto: Mango

Populārās jaunās paaudzes dziedātājas Samantas Tīnas (attēlā) fotogrāfijas janvārī rotā žurnālu Playboy, bet intervijā izdevumam viņa atklājusi dažādas savas privātās dzīves nianses un rakstura iezīmes.

"Esmu aprēķinātāja. Nekad nesperšu soli uz priekšu, neizdomājot visus par un pret. Aprēķinu, kāpēc es to daru un kā tas palīdz sasniegt manus mērķus. Vienlaikus spēju saprast un atzīt, ka savos aprēķinos esmu kļūdījusies," atklājusi ugunīgā sarkanmate.

Attiecībās ar pretējā dzimuma pārstāvjiem viņa gan par naudu un izdevīgumu nedomājot - tur lielāku lomu spēlē emocijas un Tīnas temperaments.

"Ne jau ar naudu esmu kopā. Esmu kopā ar cilvēku, ar kuru kopā ir jāiet gulēt un kopā jāmostas. Nav taču iespējams aizvērt acis un brīdī, kad tās atkal atveru, vīra vietā ieraudzīt naudas kaudzīti. Tur joprojām būs tas pats cilvēks," skaidrojusi dziedātāja.

Tomēr viņa nenopeļot tās sievietes, kuras attiecības veido uz aprēķina pamata - šajās sievietēs esot tāds spēks, ka viņas varot tikai apbrīnot.

"Es tā nevarētu, lai gan dažreiz esmu pieķērusi sevi pie domas - kāpēc man tas viss vajadzīgs? Varbūt apprecēties ar kādu biezo oligarhu, un viss?! Bet tās vienmēr bijušas tikai tāda mirkļa vājības," atzinusi Samanta.

Viņa arī atklājusi, ka ir saņēmusi šāda veida piedāvājumus no oligarhiem, bet viņa tiem atteikusi.

"Piedāvājumi ir bijuši! Tajās pašās ārzemēs pavisam nesen lielas kosmētikas firmas īpašnieks piedāvāja. Bet tas būtu stulbi, tas būtu pret maniem iekšējiem likumiem.

Man ir bijis arī tā, ka vīrietis pienāk klāt, es atraidu, un viņš uzreiz: vai tu zini, kas es esmu? Man pieder tas viss! Tad es atbildu: apsveicu! Man nepatīk, ka cilvēki nespēj pievērst sev uzmanību ar savu personību, bet mēģina uzpirkt. Daudzi uz  to spēlē, it sevišķi vīrieši gados," novērojusi mūziķe.

Tāpat Samanta secinājusi, ka viņai nav interesanti ar sava vecuma puišiem, jo bieži vien, līdz ko viņi sāk runāt, jāpiedzīvo vilšanās.

"Daudziem vīriešiem trūkst intelekta. Nekad nevajag meitenei nākt klāt ar frāzi: čau, seksīgā! Labāk uzmanību pievērst ar kaut ko interesantu, piemēram, pajautāt: kāds ir tavs IQ līmenis?

Tas ir kaut kas savādāks, kaut kas interesants. Bet no manis bieži baidās. Skatās, bet tā arī neuzdrošinās pienākt klāt," atzinusi Samanta Tīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!