Foto: F64

LNT talantu šova O!Kartes akadēmija uzvarētāja - jaunā dziedātāja Samanta Tīna (attēlā), kura ir kopā ar amerikāni, grupas Stomp dalībnieku Džonu, uzskata, ka liels attālums nav nekāds šķērslis, ja divu cilvēku starpā virmo skaistas mīlestības jūtas.

"Es tiešām domāju, ka attālums lielai mīlestībai nav šķērslis. Ja divi cilvēki mīl viens otru, bet fiziski nevar būt visu laiku viens otram blakus, tad attālums nav šķērslis tādās attiecībās," sarunā ar izklaides portālu Mango teic Samanta un norāda, ka arī saziņas programmā Skype varot itin labi iepazīt mīļoto.

"Man daudzi saka: nu, kā tā var - visu laiku sazināties tikai caur Skype? Bet tas ir tāpat kā dzīvot kopā - tikai virtuāli. Es katru dienu ar Džonu runāju, mums ir sava - virtuālā - māja," smaidot saka jaunā dziedātāja.

"Cilvēki bieži vien nesaprot to, ka brīžos, kad nav iespējams fiziski būt kopā, diviem cilvēkiem tā var būt lieliska iespēja vairāk garīgi satuvināties - mums ar Džonu tā ir," teic Samamta.

Jautāta, vai abi mīlnieki ir plānojuši tuvākajā laikā sākt dzīvot kopā, meitene atbild visai izvairīgi. "Jā, plānu mums ir daudz, tomēr pagaidām tas nav nekas konkrēts. Vispār jau es neesmu liela plānotāja - es plūstu pa dzīvi, kur tās straume mani nes. Kur man būs lemts iepeldēt, tur arī iepeldēšu," atzīstas Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!