Foto: DELFI

Šonedēļ tapis zināms, ka pašmāju dziedātāja Samanta Tīna pārtraukusi attiecības ar savu mīļoto vīrieti Kasparu Smoču (abi attēlā), ar kuru kopā bija aptuveni pusotru gadu.

Pirmo reizi plašāka sabiedrība par Samantas attiecībām ar Kasparu uzzināja pērnā gada janvārī, kad abi kopā apmeklēja mūžībā aizgājušā komponista Ulda Stabulnieka piemiņas koncerta diska atvēršanas pasākumu Sapņu fabrikā, taču tagad abu ceļi šķīrušies.

"Ar Kasparu vairs neesam kopā," sarunā ar DELFI Izklaide apstiprina dziedātāja un paskaidro, ka abiem bijuši atšķirīgi uzskati par dzīves prioritātēm un izpratne par vērtībām - Samantai šobrīd pirmajā vietā ir mūzika.

Tieši Samanta bijusi tā, kas nolēmusi pielikt punktu šīm attiecībām, jo viņai pats galvenais šobrīd ir karjera, taču savienība ar Kasparu bremzējusi dziedātājas muzikālo attīstību.

Tiesa, ļaunu prātu viņa uz savu bijušo puisi netur - viņa ļoti novērtē to, kas starp abiem bijis, un Tīna centīsies saglabāt draudzīgas attiecības. Abi šķīrušies bez naida.

Mūziķe par notikušo neskumst, un viņa ir enerģijas un spara pilna turpināt īstenot savus nostādītos mērķus - šobrīd viņa aktīvi gatavojas Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfinālam.

"Noskumusi vai apbēdināta neesmu, jo darba šobrīd ir ļoti daudz. Paralēli Eirovīzijai esmu iesaistījusies vēl vairākos citos projektos, par kuriem pagaidām gan skaļi negribētos runāt, taču viss notiek un virzās uz priekšu," noslēgumā piebilst Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!