Foto: Publicitātes foto
Latvijas cerība lielajā "Eirovīzijā" ikdienas TV šovā atklājusi, ka attiecības šobrīd nav viņas prioritāte.

Samanta jau kādu laiku bauda brīvas sievietes statusu. Pagājušā gada izskaņā viņa izšķīrās no mīļotā vīrieša, izmeklētāja Naura, un neslēpj – šobrīd jūtas ļoti labi.

Šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā sērijā skatuves dīva atklāti saka, ka visu savu uzmanību velta "Eirovīzijas" dziesmu konkursam un attiecības būtu kā traucēklis profesionālo mērķu sasniegšanai.

"Man ir jāstrādā, attiecības mani neinteresē. Man ir labi! Es beidzot esmu atradusi harmoniju ar sevi. Es varu pabūt viena, mani nekas emocionāli neved prom no mana mērķa, manām ambīcijām. Šobrīd attiecības traucētu, jo visa kā ir tik daudz! Notiek "Eirovīzija", mans sapņu piepildījums, ir reāli daudz darba," teic varen aizņemtā māksliniece un mudina arī citas sievietes iepazīt sevi un ļauties mirkļiem vienatnē.

"Nebaidieties pavadīt laiku vienas! Tas ir visvērtīgākais, kas vien var būt. Jo liekas – ai, nu, ko tad es braukšu? Un vienmēr liekas, ka kāds ir "jāvelk līdzi." Nu nav tā! Tas ir daudz vērtīgāk, kad vari braukt kaut kur atpūtā viens," saka dziedātāja, kuras ilgi gaidītajam atpūtas braucienam sekos līdzi arī TV kameras.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!