Foto: DELFI

Publiski netīro veļu mazgāt nolēmuši pašmāju dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) un viņas nu jau bijušais menedžeris Juris Millers. Sociālajā mikroblogu vietnē Twitter abi kādreizējie sadarbības parneri viens otram veltījuši dažus paskarbākus vārdus, jo nav varējuši sadalīt naudu.

"Mīļie, diemžēl tā nu ir sanācis, ka arī es nepiedalīšos rokoperā Lāčplēsis! Dažs labs var stāstīt jebko, bet es tiešām vēlējos piedalīties!" ar šādu paziņojumu nākusi klajā Tīna.

Visai ātri uz viņas izteikumiem reaģēja dziedātājas bijušais menedžeris un rokoperas Lāčplēsis producents Juris Millers, kurš uzreiz ķērās vērsim pie ragiem un sāka apspriest naudas lietas.

"Tad esi godīga līdz galam - neslēp, ka pieprasīji divas reizes lielāku honorāru, nekā pirms tam biji piekritusi," vēstīja Millers.

Kā  rādās, arī Samantas mērs beidzot bija pilns un viņa nolēma visiem saviem sekotājiem paziņot abu sadarības aizkulises, par kurām līdz šim mūziķe bija nolēmusi klusēt.

"No kādas naudas tad lai es tev maksāju tevis pieprasītos 100 latus mēnesi par fonogrammām, lai varu bez tevis uzstāties???" savu sašutumu neslēpa Samanta.

Ne viens, ne otrs naudas dalīšanu sociālajos tīklos vairs neturpināja un nav zināms, kā tālāk tiks risinātas abu nesaskaņas, taču, kopš Tīna nolēma pārtaukt sadarbību ar savu menedžeri, publiskajā telpā regulāri parādās dažādi  ne visai glaimojoši izteikumi par Samantu.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka arī pašmāju mūziķis Dons, kuram rokoperā bija piešķirta galvenā, Lāčplēša, loma, jūlija sākumā paziņoja, ka no lomas atteicies. Likumsakarīgi, ka arī viņš par savu producentu līdz šim bija izvēlējies Milleru, taču šī gada pavasarī abu sadarbība beidzās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!