Foto: DELFI

Tuvojoties vasarai, īpaši aktuāli kļūst jautājumi, kā vislabāk sagatavoties pludmales sezonai un ko darīt, lai ķermenis peldkostīmā izskatītos pēc iespējas labāk. Kā atklāj daudzsološā skatuves māksliniece Samanta Tīna (attēlā), par savām auguma aprisēm jāsāk domāt jau laicīgi.

Samanta uz skatuves iecienījusi ļoti pieguļošus tērpus, kas izceļ viņas šmaugo vidukli. Kā pastāsta māksliniece, viņas ķermeņa formas noslēpums ir regulāra sportošana un veselīgs, sabalansēts uzturs, turklāt viņa neēd produktus, kas satur baltos miltus.

"Regulāri nodarbojos ar fiziskajām aktivitātēm un piecas reizes nedēļā eju uz sporta zāli. Uzskatu, ka, ja sieviete kaut kā īpaši vēlas sagatavoties vasarai un uztraucas par to, kā viņas ķermenis izskatīsies peldkostīmā, par to ir jāsāk domāt jau laicīgi. Ar sevi jāstrādā ilgtermiņā, nevis pāris dienas pirms došanās uz pludmali," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Samanta.

Dziedātāja ir pārliecināta, ka tad, ja sieviete visu laiku sekos līdzi savam uzturam un regulāri sportos, pirms pludmales sezonas nebūs jāuztraucas par to, ka vajadzētu iespringt un ieturēt drastiskas diētas.

"Ikdienā cenšos ēst veselīgi. Šajā sezonā uzturā iespējams lietot dažādus dārzeņus un vitamīniem bagātu pārtiku, taču nenoliegšu, ka, tuvojoties vasarai, reizēm man sakārojas kaut ko kreptīgāku.

Ar saldumiem un našķiem esmu uz "jūs", un reizēm pati brīnos, ka pēkšņi sagribas apēst kādu kārumu. Saprāta robežās sev arī neko neliedzu," stāsta Samanta.

Tāpat Samanta ikdienā uzturā nelieto maizi un kartupeļus, kā arī citus produktus, kas satur baltos miltus. Tiesa, viņai tas ir jādara veselības problēmu dēļ, taču māksliniece iemācījusies ar slimību sadzīvot.

"Domāju, ka daudziem vairs nav noslēpums, ka slimoju ar celiakiju. Šobrīd jau esmu ar šo kaiti apradusi, un tā vairs neizpaužas tik saasināti kā sākumā. Maizi, piemēram, aizvietoju ar bezglutēna rīsu galetēm," noslēgumā piebilst Samanta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!