Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas nogalē noslēdzās grandiozais TV3 šovs Izklausies redzēts jeb slavenību popiela, kurā par galveno balvu cīnījās arī skatuves māksliniece Samanta Tīna. Dziedātāju aizkulisēs uzmundrināja Nauris Liepiņš (abi attēlā), kurš pēdējā laikā visai bieži dažādos saviesīgos pasākumos ir mākslinieces pavadonis.

Šī gada sākumā dziedātāja izšķīrās no sava mīļotā vīrieša Kaspara Smoča, bet aprīļa vidū Jūrmalas viesnīcā Hotel Jūrmala Spa notiekošās kabarē programmas Mīlestība vai nauda pirmizrādi mūziķe apmeklēja jauna pavadoņa sabiedrībā.

Vīrietis visa vakara garumā no viņas neatkāpās ne soli un gādīgi rūpējās par Samantas labsajūtu, bet vēlāk dziedātāju pavadīja arī uz viņas 25 gadu dzimšanas dienas ballīti, kas norisinājās klubā Coyote Fly.

Drīz vien atklājās, ka mūziķes jaunais pavadonis ir Valsts policijas ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes izmeklētājs Nauris Liepiņš, taču intervijā izdevumā Privātā Dzīve viņa runāja izvairīgi par abu attiecību statusu.

Lai gan pagaidām nedz Samanta, nedz Nauris nav oficiāli apstiprinājuši runas, ka abus vieno romantiskas jūtas, tas, ka starp abiem valda siltas attiecības, apstiprinājās arī aizvadītajā nedēļas izskaņā.

Nauris dziedātāju atbalstīja šova Izklausies redzēts aizkulisēs, un abi neslēpa mīļuma izpausmes un nevairījās arī no sev pievērstās fotogrāfu uzmanības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!