Foto: Privātais arhīvs

Populārā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna (attēlā pa labi) gadu sākusi ar koncertu sēriju Dominikānas Republikā. Gandrīz divu nedēļu ilgajā koncertbraucienā dziedātāja baudījusi plašu emociju gammu – sakot ar īstu svētlaimi, laiskojoties saulītē, beidzot ar nepatīkamām izjūtām, tiekot apzagta.

"Biju uzaicināta uzstāties vairākos privātos pasākumos nepiespiestā vidē. Sniedzu vairākus koncertus, un man bija interesanti nolūkoties, kā cilvēki atpūšas citur. Varu teikt, ka arī es organizatoru cerības nepievīlu.

Klausītājiem manas uzstāšanās ļoti patika, un esmu ieguvusi jaunus draugus," sarunā ar DELFI Izklaide emocijās pēc koncertiem dalās Samanta.

Dominikānas Republikā latviešu dziedātāja sagaidīta kā īsta zvaigzne - Samantai nodrošināti labākie apstākļi dzīvošanai, un blakus allaž bijis cilvēks, kas palīdz ar visu tikt galā. "Tā nav zeme, tā ir paradīze zemes virsū," sajūsminās Samanta.

Kamēr Latvijā pieturējās īsta ziema un puteņoja, Samanta baudīja sauli un peldes. Dziedātāja pat nedaudz apdedzinājusi seju, jo nav bijusi pieradusi pie tik spēcīgas saules.

Tiesa, divu nedēļu laikā māksliniecei nācies piedzīvot arī nepatīkamu starpgadījumu. Lai gan viņa mitinājusies izcili smalkā viesnīcā, Samanta apzagta. "Sēdēju uz terases ar draugiem un tajā pašā laikā palūdzu, lai kāds atnāk iztīrīt manus apartamentus.

Atnāca divas dāmas, bet pēc tam es konstatēju, ka no mana maka pazuduši 300 dolāri," nepatīkamo starpgadījumu atceras Samanta. Kad dziedātāja pati pārmeklējusi savas mantas un secinājusi, ka nauda tiešām nozagta, viesnīcnieki sākumā mēģinājuši viņai iestāstīt, ka naudu viņa pati kaut kur pazaudējusi.

Par laimi, iesaistījušies mākslinieces ārzemju pavadoņi, sataisot pamatīgu traci, un Samanta naudiņu atguvusi. Neskatoties uz nepatīkamo starpgadījumu, Samantai par ceļojumu palikušas vislabākās atmiņas, kā arī māksliniece ieguvusi jaunus draugus un atrādījusi savu talantu arī ārpus Latvijas robežām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!