Foto: DELFI

Kā zināms, alkohols un sēšanās pie stūres ir nesavienojamas lietas, kuras var apdraudēt dzīvību. To skaidri apzinās arī šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Sandija Vīgante (attēlā), kura kļuvusi par alkometru pārdošanas uzņēmuma "seju", aicinot visus pirms braukšanas "iepūst trubiņā".

Uzņēmums Rovico, kurš Baltijas valstīs piedāvā sertificētus alkometrus, ik nedēļu savā oficiālajā Facebook lapā rīko konkursu, kura ietvaros iespējams laimēt aparātiņu, ar kura palīdzību iespējams noteikt promiļu daudzumu asinīs.

Aizvadītās nedēļas loterijā tika izlozēts alkometra modelis, kuru visā krāšņumā demonstrēja Sandija. Reklāmas attēlā dziedātāja pozē, pie savām lūpām pielikusi melnu ierīci ar baltu trubiņu.

Visiem tiem, kuri savā īpašumā kāroja iegūt Sandijas reklamēto alkometru, bija jāatbild uz jautājumu, cik promiļu izelpā uzrādīs ierīce, ja cilvēks izdzers 200 mililitrus ruma un testu veiks pēc 45 minūtēm.

Vasaras sākumā Sandija devās uz Kipru, lai pilnveidotos muzikāli un baudītu saviesīgo dzīvi, taču tagad meitene atkal atgriezusies Latvijā, lai savas gaitas turpinātu dzimtenē - viņa jau paguvusi ne tikai pareklamēt alkometrus, bet arī satikt savus tuviniekus un draugus un atgriezties naktsklubu apritē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!