Foto: DELFI

Bijusī šova Okartes skatuve dalībniece Sandija Vīgante (attēlā) ikdienā cenšas neizcelties uz apkārtējo fona un uzskata, ka nekad nav izbaudījusi tā saucamo zvaigžņu slimību. Viņai nepatīk atpazīstamība un privilēģijas, kuras nāk tai līdzi.

"Katrs zvaigžņu slimību definē citādāk. Manā uztverē tā ir sajūta, ka esi pārāks par citiem. Es pati nekad šādas izjūtas neesmu piedzīvojusi. Godīgi sakot, man nepatīk slava un nejūtos ērti, ja kāds uz ielas mani atpazīst, tādēļ cenšos būt neitrāla un nepamanāma.

Uz skatuves es esmu dziedātāja, bet ikdienā esmu Sandija, nevis slavenība. Uz savas ādas esmu izjutusi, ka populāriem cilvēkiem tiek dotas šādas tādas atlaides un privilēģijas, pat policisti mēdz pasmaidīt un palaist bez soda cilvēku, kurš ir sabiedrībā zināms.

Šāda attieksme manī izraisa pretreakciju, jo, ko gan es tik īpašu un ievērojamu esmu izdarījusi, ka būtu nopelnījusi šādu izturēšanos?" sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sandija.

Taujāts, kā iespējams sadzīvot ar negatīvajiem interneta komentāriem, dziedātāja atklāj, ka iemācījusies nelasīt pret sevi vērstās negācijas.

"Šova Okartes skatuve laikā dzīvojām slēgtās telpās un mums nebija pieejams internets. Kad iznācu laukā un sāku lasīt, ko cilvēki par mani raksta un runā, vienkārši gribēju nošauties. Bija ļoti sāpīgi, ka cilvēki var teikt tik ļaunas lietas, lai gan mani nemaz nepazīst.

Tagad, kad jau pagājis kāds laiks, esmu sapratusi, ka negatīvus komentārus raksta nelaimīgi cilvēki. Jau pusgadu neesmu izlasījusi nevienu komentāru, kurš būtu saistīts ar mani un manu daiļradi. Kādreiz mani tas uztrauca, taču šobrīd man ir pilnīgi vienalga, ko citi par mani runā," savās pārdomās dalās jaunā mūziķe.

Kā atzīst pati Sandija, šova laikā viņa bija ieguvusi diezgan skandalozu slavu. Tika runāts par viņas krūtīm, kailfoto un daudzām citām pikantērijām, taču viņa neuzskata, ka būtu par kaut ko jātaisnojas - mūziķe pati zina, ko viņa darījusi, tuvinieki un draugi viņu pazīst, pārējo domas viņai neinteresē.

"Kā es tiku pāri negācijām? Tas viss man bija kā auksts ūdens uz galvas - ieguvu rūdījumu," rezumē Sandija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!