Foto: Publicitātes foto

Savulaik šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Sandija Vīgante (attēlā) nekad nav slēpusi, ka ir liela tetovējumu cienītāja un viņas miesu rotā vairāki zīmējumi, taču nereti gadās, ka šie attēli apnīk. Līdzīgi noticis arī ar Sandiju, kura savam pirmajam tetovējumam izveidojusi virsū jaunu – daudz lielāku un iespaidīgāku.

Dziedātājas labo plecu jau kopš 14 gadu vecuma rotā neparastas formas ornaments - tas ir viņas pirmais tetovējums. Aizvadītajā gadā sarunā ar Delfi Izklaide mūziķe atzina, ka zīmējums toreiz izvēlēts lielā steigā un tas viņai jau ir apnicis, bet šobrīd tas kalpo par atgādinājumu, cik dulla viņa bijusi pusaudžu gados.

Aizvadītajā nedēļā mūziķe devās pie tetovēšanas meistara, lai šo savulaik pieļauto kļūdu labotu. Aptuveni septiņu stundu laikā savdabīgais ornaments tika aizklāts ar jaunu zīmējumu, kurā attēlota sievietes seja, mikrofons, pūce un roze.

Jāpiebilst, ka mūziķes vizīte pie meistara izvērtusies par veselu tetovēšanās kūri, kuras laikā jauns zīmējums tapis arī uz Sandijas muguras - viņa uz savas miesas iemūžinājusi nošu atslēgu un savas horoskopa zīmes atveidojumu.

Sandijas tetovējumu kolekcijā jau atrodami vairāki oriģināli un unikāli zīmējumi - uz viņas labās rokas iemūžinātas pašas sacerētas dziesmas motīva notis, bet uz kreisās rokas pleca no notīm izveidota zvaigznīte.

Savukārt aizvadītajā gadā mūziķe uz krūtīm uztetovēja krustu, bet uz labās rokas tekstu I'm not happy, I'm blessed..., un, kā toreiz skaidroja dziedātāja, šis vēstījums ir ļoti unikāls, jo tas "nav tāds kā visiem" - citi vārda happy vietā ietetovējuši lucky.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!