Foto: F64

Populārais diriģents Ints Teterovskis laulības ostā joprojām nav iestūrējis, līdz ar to formāli vieta iekārojamāko vecpuišu topos, kādos šarmantais kungs regulāri tiek ierindots, viņam joprojām pienākas.

Taču, kā radošajā darbībā stipri aizņemtais mākslinieks atklāj "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", par pilnīgi brīvu viņu uzskatīt arī vairs īsti nevar. Ja jau reiz Teterovskis ir attiecībās, loģiski rodas jautājums, kādēļ gan šis pāris nav kopā manīts sabiedrībā. Vai tiešām viņi nekur ārpus mājas neiet?

"Vajag zināt, uz kurieni iet," pajoko diriģents, un jau nopietnāk piebilst, "es tomēr esmu diezgan publiska persona, mani visur atpazīst, bet gribētos tomēr saglabāt arī kādu privātuma robežu. Latvija ir maza, noslēpties no liekas uzmanības un vienkārši būt pašam ir diezgan grūti. Manā darbā nepārtraukti esmu cilvēkos, bet brīvajos brīžos, kas man ir ārkārtīgi reti, patiešām gribas tikt prom no visām svešajām acīm."

Arī šoreiz neizpaliek raidījuma vadītāju visbiežāk uzdotais jautājums par kāzu zvaniem un gredzenu zeltnesī. Izrādās, ka arī šajā gadījumā atbilde slēpjas mūziķa dzīves veidā: "Man ir intensīvs darba ritms. Ja nav nekādu globālu ierobežojumu, neesmu Latvijā trīs, četrus mēnešus gadā. Laulības tajā visā vienkārši neiederas. Cita lieta, ja dzīvotu kārtīgā latviešu viensētā, pašpietiekami, pavisam citā ritmā, prom no svešām acīm – tur tā ģimene un arī kāzas tīri labi iederētos. Un varbūt pat tāda diena kādreiz pienāks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!