Foto: DELFI

Svētdien, 31. martā, apaļu jubileju svinēja viena no pamanāmākajām pašmāju jaunajām dziedātājām Samanta Tīna – viņai apritēja 30 gadi. Iekāpšana ceturtajā gadu desmitā skatuves māksliniecei raisījušas pārdomas, un savās sajūtās viņa padalījusies arī ar faniem.

"Šodien dodos atpūtā, lai sagaidītu savu dzimšanas dienu absolūtā mierā! Katru gadu arvien grūtāk pieņemt, ka kļūstu par gadu bagātāka! Jā, teiksiet, ka tas sīkums un tikai cipars... bet es esmu tāda pati sieviete, kā jebkura cita, kura gribētu būtu mūžīgi divdesmitpiecgadīga. Gan pārdzīvošu!" jubilejas priekšvakarā savus sekotājus "Instagram" uzrunājusi Samanta.

Savukārt dzimšanas dienā dziedātāja publiski pateikusies savai mammai "par to, kāda esmu ar visiem saviem niķiem un stiķiem".

Vēlāk Samanta "Instagram" īsajos video stāstiņos, kas izdzēšas pēc 24 stundām, publiski teikusi paldies arī faniem un atbalstītājiem par daudzajiem apsveikumiem un laba vēlējumiem.

Atgādinām, ka pašmāju mūzikas industrijā Samanta sevi kā spilgtu sarkanmati pieteica 2010. gadā, kad viņa plūca uzvaras laurus šovā "Okartes akadēmija", un kopš uzvaras TV projektā viņa ne brīdi nav pazudusi no aprites.

Pēdējos gados māksliniece plašu atpazīstamību iemantojusi arī kaimiņzemē Lietuvā.

View this post on Instagram

Šodien dodos atpūtā, lai sagaidītu savu Dzimšanas dienu absolūtā mierā! Katru gadu arvien grūtāk pieņemt, ka kļūstu par gadu bagātāka! Jā, teiksiet, ka tas sīkums un tikai cipars...bet es esmu tāda pati sieviete, kā jebkura cita, kurā gribētu būtu mūžīgi 25gadīga!;) Gan pārdzīvošu! Today I go to rest to wait for my Birthday in absolute peace! Every year it' difficult to assume that I'm getting one year older! Yes, you'll say that's just a detail and only number... but I'm the same woman as anyone else to be forever 25 years old!;) #rest #massage #peace #nidoskopos #takearest #staycalm #bday #tomorrow #gettingyounger #woman #lovelithuania #lovemylife #lovemyjob #enjoylife #imeverywoman #music #artist #musicians #minivacation #birthday #birthdayweekend #weekend #loveyourself #perfect

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina) on Mar 30, 2019 at 2:16am PDT

View this post on Instagram

Šodien nosūtīju ziedus ar vēstuli savai mammai. Šķiet, ka viņai šodien manā dzimšanas dienā ir lielāki svētki- tā pa nopietno esmu kļuvusi pieaugusi, kaut arī viņai vienmēr būšu mazā, mīļā meitiņa! Paldies, Mam, par mani! Par to, kāda esmu ar visiem saviem niķiem un stiķiem! Paldies. I sent flowers today with a letter to my mother. She seems to have a bigger day today on my birthday - I have grown up now, even though I will always be a little darling girl for Her. Thank you, Mom, for me. What I am withall my minus and pluses! Thank you. #myday #bdaygirl #birthday #thankyou #celebration #loveyoumom #thanksmom #thanksmomanddad #bestdayever #lovemyself #lovemyjob #lovemylifestyle #memyselfandi #proudtobeme #artist #musician #lovemyway #lovemyfans #loveit #druskininkai

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina) on Mar 31, 2019 at 10:04am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!