Foto: Vida Press

Pēc pirmdien Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā notikušās Tērpu institūta noslēguma balles "Met Gala" dedzīgi tiek trītas mēles par pasākuma viesu tērpiem, un vislielāko ievērību viennozīmīgi izpelnījusies barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna (attēlā) – viņa reti kuru atstājusi vienaldzīgu un, šķiet, pārspējusi pati sevi.

Rianna citām balles apmeklētājām nozagusi visu uzmanību ar japāņu modes nama "Commes des Garçons" tērpu, kas raisījis asociācijas ar krāšņu puķi – tas sastāvējis no neskaitāmām auduma ziedlapiņām un tikai manāmi atgādinājis kleitu.

Kuplo, kārtu kārtām veidoto kostīmu dziedātāja bija papildinājusi ar efektīgām aukliņu augstpapēžu sandalēm un košu vaigu sārtumu, kas klājis viņas vaigus, deniņus un daļu pieres.

Ārzemju modes kritiķu novērtējums ir vienprātīgs – Rianna uz citu daiļavu fona izcēlusies un likusi par sevi runāt. Lai gan daļa stila ekspertu medijiem klāstījuši, ka tērps, iespējams, bijis nedaudz pārspīlēts, vairums tomēr atzinuši, ka viņa bijusi viena no vislabāk ģērbtajām Tērpu institūta smalkās balles viešņām.

Tāpat sajūsma par Riannas vizuālo tēlu atbalsojusies sociālajos tīklos, un jau tagad tiek paredzēts, ka dziedātājas īpatnējais kostīms ieies vēsturē kā viens no visu laiku ikoniskākajiem ikgadējās balles tērpiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!