Foto: Instagram.com/roze_cook/
Plašsaziņas līdzekļi turpina vētīt par tīņu elku dēvētā kanādiešu izcelsmes dziedātāja Džastina Bībera privāto dzīvi. Kāda austrāliešu daiļaviņa mēģinājusi uzspodrināt puiša slavu, pavēstot, ka viņš esot ļoti reliģiozs un neatļaujas nekādas aušības.

Marta pirmajā pusē Bībers savas koncerttūres ietvaros viesojās Austrālijā. Viņš kārtējo reizi pamanījās iekulties nesmukā skandālā.

Mediju rīcība bija nonākusi informācija, ka puisis Melburnā sarīkojis ballīti uz greznas jahtas. Tīņu elks uz klāja bija ielūdzis vairākas vietējās daiļaviņas, no kurām apmaiņā pret iespēju uzturēties viņa sabiedrībā pieprasīti seksuāli pakalpojumi.

Bībera rīkotā burziņa viešņu vidū bijusi arī "Instagram" modele un blogere Rouza Kuka (attēlā), kura aizvadītās nedēļas izskaņā sniegusi interviju izdevumam "Daily Mail Australia" un izklāstījusi, kas patiesībā noticis uz klāja.

Daiļaviņa skaidrojusi, ka Bībers dzīvē esot pavisam citādāks nekā uz skatuves. Tāpat viņa uzsvērusi, ka dziedātājs no savas ballītes viešņām nav pieprasījis seksu. Tiesa, kompānija esot spēlējusi "dažādas dzeršanas spēles", bet, privāti papļāpājot ar tīņu elku, Rouza sapratusi, ka viņš ir ļoti dievbijīgs.

"Viņš ļoti tic Dievam un reliģijai. Viņš uzcītīgi seko šim ceļam un mēģina izvairīties no visa, kas viņu no tā var novirzīt.

Viņš ir ļoti nobriedis un, iespējams, vairāk garīgi pārliecināts par to, ko viņš vēlas savā dzīvē. Es nedomāju, ka viņš joprojām atrodas savas dzīves ballīšu periodā," skaidrojusi daiļaviņa.

Izdevums "Herald Sun" marta vidū vēstīja, ka Bībers uz jahtas ballīti pats personīgi esot izraudzījies meitenes un dažas ar vieglu sirdi izbrāķējis, jo viņas tam likušās pārāk resnas vai neglītas.

"Pilnīgas muļķības! Neviena metene netika patriekta no ballītes," tīņu elku sarunā ar "Daily Mail Australia" aizstāvējusi Rouza.

It's a celebration bitches! ✨🐱 #CloudNine #Boat #Love #Fun - outfit by @seagullsofstkilda

A post shared by R O Z E C O O K (@roze_cook) on Mar 10, 2017 at 11:58pm PST

I love my best friend. He doesn't talk. Even to me. 🤷🏻‍♀️❤ #Loyalty #HomeBoy @oliverthespoodle

A post shared by R O Z E C O O K (@roze_cook) on Mar 13, 2017 at 1:19am PDT

She looked at herself, not in a way that saw her skin, or what others saw, she looked at herself for all that she was. Her journey, her loves, her supposed pains (that she would always triumph) even if it took a little bit of time, her sacred heart, her moments of worry, her moments of love, her moments of defiance, and she smiled and whispered to the divine loving soul that always carried her through each and every day that lived within her, in her own beautiful way, and that she knew lived within all of us. ✨ "You are the Moon to my Sun, and the Sun to my Moon. And I thank you, for your love, your grace, your will and your divine power that you fill me with." 🌜🌞 And with that, she went on with her day, carrying herself, and all that lived in her, with a little bit more light than she could ever say. 🌕#Gratitude #Love #Life #Inspired #Happy

A post shared by R O Z E C O O K (@roze_cook) on Mar 7, 2017 at 3:49pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!