Foto: DELFI

Pazīstamā pašmāju dziedātāja un radio Capital FM ētera balss Liene Brikouska (attēlā) vienmēr izcēlusies ar pikantu un drosmīgu ģērbšanās stilu, lepojoties arī ar iespaidīgiem dekoltē.

Šajā sakarā jaunā dziedātāja atklāj tvirtu krūšu noslēpumu, kā arī aicina sievietes rūpēties par to veselību.

"Mīļās dāmas! Kamēr vien jūsu krūtis nav noslīdējušas līdz nabai, es jums silti iesaku par tām priecāties un iznest tās saulītē, jo vēlāk jūs par tādu lietu kā "aizmirst uzvilkt krūšturi dienu" varēsiet aizmirst.

Savas krūtis varēsit vīriešiem rādīt vien tumsā un sapņosit par gulšanos zem skalpeļa!" savā Facebook profilā neilgi pēc sava jaunākā videoklipa prezentācijas, kurā dziedātāja atkal izcēlās ar samērā drosmīgu tērpu, rakstījusi Liene.

"Protams, ir izņēmumi, tomēr esiet lepnas, ja jums ir skaistas krūtis no dabas, bet, ja nē, uzlabojiet tās pie pirmās izdevības! Un noteikti neaizmirstiet par regulārām krūšu pārbaudēm savam sirdsmieram! Par skaistām un veselām krūtīm!" savu nostāju paudusi Liene.

Arī sarunā ar DELFI Izklaide atraktīvā meitene uzsver priekšrocības, ko mūsdienu laikmets sniedzis sievietēm, kuras vēlas padarīt savu ārieni pievilcīgāku, kā arī atklāj efektīvu metodi tvirtu krūšu uzturēšanai.

"Ļoti labs līdzeklis krūšu tvirtumam ir vecā, labā tautas metode ar kontrastdušu. Ja kārojas skaistas un tvirtas krūtis, tās katru rīt jāapšļaksta ar aukstu ūdeni.

To pašu varu teikt arī par labu veselību. Ja ir iespēja un lauku mājas, tad ar basām kājām jāskrien rīta rasā, un būsi gan vesels, gan skaists," aicina Liene.

"Tomēr, lai kādas mēs metodes arī nepiekoptu, laika zobs nežēlo nevienu. Daļai sieviešu šai gadījumā gan būs atšķirīgs viedoklis - tās, kuras paceļojušas pa pasauli, padzīvojot tālākās valstīs, uz dažādām skaistumkopšanas procedūrām raugās krietni mierīgāk, kā arī krietni vieglāk "parakstīsies" uz tām pašas, nekā vietējās dāmas.

Piemēram, esmu piefiksējusi, ka brīdī, kad Kima Kardašjana veica sejas liftinga procedūru ar savām asinīm, visi saķēra galvas un šausminājās, nemaz nerunājot par to, ka laiku pa laikam tiek apspriestas Anetes Sončikas veiktās plastiskās operācijas.

Tomēr citur pasaulē tā jau sen ir ikdiena. Tur sievietes nemitīgi dara trakas lietas, lai tiktu pie skaistām krūtīm, lūpām vai deguniem. Manuprāt, pie mums teiciens "Skaistums prasa upurus" šai ziņā pat līdz galam nestrādā," spriež dīdžejmeitene.

"Lai nu kā, es vienmēr esmu teikusi, ka sevi ir jāmīl, jo vienmēr būs kāds, kam kaut kas neies pie sirds. Bet vai tad tevi interesē kāda negatīvais viedoklis, ja pati jūties harmonijā ar sevi? Nē!

Galvenais ir būt laimīgai un nezaudēt īpašo starojumu acīs, un tad šo enerģiju notvers arī citi. Un, ja sevī kaut kas neapmierina, to vienmēr iespējams izlabot. Tādā laikā dzīvojam," secina Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!