Foto: DELFI

Marta izskaņā pašmāju medijos parādījās ziņas, ka šovā Okartes skatuve plašu atpazīstamību ieguvusī dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Brikouska, pazīstama arī kā seksīgā Lee (attēlā), ir stāvoklī, bet tagad priecīgo vēsti apstiprinājusi arī pati Liene.

Līdz šim pievilcīgā meitene savos sociālo tīklu profilos bija publicējusi daudznozīmīgas frāzes, kas viņas sekotājiem radīja aizdomas, ka Liene ir bērniņa gaidībās, un daudzi draugi arī steidza meiteni apsveikt.

Pati Liene līdz šim bija izvairīga un no komentāriem par iespējamo grūtniecību atteicās, bet šonedēļ portālā mixnews.lv publicēta viņas sleja, kurā Lee pieteikta kā topošā māmiņa.

Šī nav pirmā reize, kad Liene izmēģina spēkus rakstīšanā - savulaik viņai bija sava sleja žurnālā Privātā dzīve, bet tagad viņa atsākusi rakstu publicēšanu.

"Atsākt rakstīt ir grūti, jo neesmu rakstniece. Esmu dziesminiece, ētera personība un visbeidzot - topošā mamma, kas gatavojas pilnīgi jaunai dzīvei. Atdzimšu kā Fēnikss no pelniem," savā pieteikumā raksta Liene.

Tāpat Lee mudina lasītājus pirms iepazīšanās ar viņas sleju piepildīt savas glāzes, jo viņai pašai "vēl brītiņš jāpaciešas, līdz varēšu lūpas šai vella dzirā mērcēt".

Slejas pamattēma ir vagīnas trenēšana, ar kuru pati Liene nesen iepazinusies grūtnieču vingrošanā, kur viņai par to stāstījusi dūla un divu bērnu māmiņa Katrīna Puriņa.

Protams, topošā māmiņa ar savām jauniegūtajām zināšanām ir arī gatava padalīties, mudinot visas sievietes, kuras vēlas stingru vagīnu, kas seksa laikā priecēs gan pašu, gan partneri, izpildīt Kegela jeb iegurņa pamatnes muskulatūras vingrinājumu.

"Galvenais pamatprincips - muskulatūras savilkšana, sasprindzināšana un atlaišana. Un zināt, kas ir pats labākais? Trenēties var gandrīz jebkurā vietā un laikā. Stāvi rindā lielveikalā, sapulce garlaiko, sarunas biedrs apnicis? Izmanto šo laiku lietderīgi un pavingro! Galvenais - to darīt," trenēt vagīnu aicina Lee.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!