Foto: Privātais arhīvs
Smukā radio meitene un dziedātāja Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) šoziem pārsteigusi fanus ar jaunu, neierastu tēlu. Skatuves māksliniece, kura allaž izcēlusies ar daudziem tetovējumiem, smagumu cilāšanu sporta zālē, provokatīviem izgājieniem un roķīgu ģērbšanās stilu, šoziem izvēlas rozā krāsu, maigas lokas un sievišķīgu imidžu.

Vēl pagājušā gada oktobra beigās Lienei bija īsi, pavisam tumši mati un visai puicisks ģērbšanās stils. Novembra sākumā pārsteigusi ar garām, blondām lokām, gada nogalē Liene ar katru dienu kļuva arvien sievišķīgāka.

Pēdējā laikā par dziedātājas firmas zīmi kļuvusi meitenīgi rozā lūpu krāsa. 25 gadus jaunā dāma nesmādē arī citas stila lietas rozā toņos - fani būs pamanījuši, ka Lee garderobē kopš pagājušā gada nogales ienāk arvien vairāki spilgti rozā un sarkanu tērpu un aksesuāru.

Liene tikusi arī pie pieaudzētajām skropstām un regulāri lepojas ar sievišķīgiem gela nadziņiem. Lienes pārmaiņas izpaužas arī viņas interesēs - agrāk ar sportu apsēstā dauzoņa nu regulāri publicē bildes no skaistuma saloniem. Nesen erotiskās balss īpašniece arī palutināja savus fanus ar viegli pikantu foto sesiju, kurā tika uzsvērta viņas sievišķība.

Atbalstītājiem Lienes jaunais imidžs patīk - pie bildēm sociālajos tīklos jaunā sieviete saņēmusi simtiem atzīmju "patīk". Daļa sekotāju viņu mīļi pavelk uz zoba par Bārbijas imidžu un steidz apgalvot, ka blondais tonis viņai ir īstais. Pati meitene sevi koķeti dēvē par "pupsiku".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!