Foto: Privātais arhīvs
Brīdī, kad šķiet, ka dziedātāja un radio meitene Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee (attēlā) ir sevi uzlabojusi līdz pilnībai un vairs nespēj pārsteigt, atrādot sava perfektā auguma nianses, viņa iepriecina tautu ar bildi, kurā visā savā godībā apskatāmi viņas krūšu paši galiņi.

Šovbiznesa censone, kura jau karjeras sākumā pārsteidza ar savu seksapīlu, pēc dēliņa piedzimšanas pavisam uzplaukusi. Liene regulāri uzlabo sevi, pieaudzējot un atkal noņemot matus, tiekot pie arvien jauniem tetovējumiem un aktīvi vingrojot.

Ar iegūtajiem rezultātiem Liene neaizmirst palutināt arī fanus, publicējot sociālajos tīklos attēlus ar saviem ķermeņa uzlabojumiem. Īsi pēc Lee dēliņa piedzimšanas Latvijai bija iespēja sakot līdzi tam, cik fantastiski izmainās mākslinieces dupsītis cītīgas vingrošanas rezultātā.

Nu jau Lienes bildes pietuvojušās ideālam - pēdējos mēnešos māksliniece lutina fanus ar attēliem, kuros viņa redzama īpaši sievišķīgā tēlā, saskaņojot stilu pat ar telpu interjeru. Janvāra izskaņā Liene pasniegusi faniem saldo ēdienu, publicējot bildi, kurā redzamas viņas krūtis pieticīgā sporta krūšturī, kas īpaši izceļ krūtsgalus.

Tikai loģiski, ka bilde izpelnījusies vispārēju sajūsmu un neskaitāmus "laikus". Priecīgā ziņa ir tā, ka ikvienai meitenei ir iespēja tikt pie tik burvīgiem apaļumiem - kā savulaik atklājusi Lee, viņas tvirto krūšu noslēpums ir vien regulāra apšļakstīšanās ar aukstu ūdeni un bizošana pa rasu basām kājām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!