Pievilcīgā dziedātāja un radio Capital FM ētera balss Liene Brikouska, pazīstama arī kā Lee (attēlā), kura jau iepriekš paziņojusi, ka ar šādu tādu vīrieti attiecībās neielaidīsies, uzsākusi publisku flirtu ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu.

"Tā vietā, lai skatītos, kas apkārt notiek - ieskaties man acīs, Aivar! Es gaidu, kad iesim vakariņās beidzot. Lai jauka diena," ar portāla Twitter starpniecību drosmīgu aicinājumu Ventspils mēram izteikusi pievilcīgā meitene.

Lembergs kā jau īsts vīrietis nav spējis turēties pretī dāmas aicinājumam. "Par dienu - ne pūku, ne spalvu! Vakariņās? Tas nepaliks bez ievērības! Vai esat gatava tādai sabiedrības uzmanībai?" ar meiteni koķetēja Lembergs.

Liene, nebaidoties atklāti paust savu viedokli provokatīvos jautājumos, jau iepriekš pierādījusi, ka sabiedrības vērtējums viņu nemaz nesatrauc, tāpēc Lemberga atteikumu tikai tāpēc, ka kāds varētu ne to padomāt par šādu pāri, viņa nepieņems.

"Īsts džentlmenis nekad neatteiks dāmai. Jūs taču neliksiet man raust rūgtas asaras," Ventspils mēram atbildēja dziedātāja.

Lembergs uz šādu meitenes atzīšanos reaģēja ar smaidu. "Nu, beidziet! Neesmu Jūsu asaru vērts," jokoja Venstpils mērs. Dziedātāja novērtēja Lemberga atjautīgo attaisnošanās veidu, tomēr paziņoja, ka tik vienkārši tas viņam "krastā neies".

Mākslinieces interese par Lembergu ir saprotama, jo viņa jau iepriekš stāstījusi, ka dod priekšroku par sevi vecākiem vīriešiem, un otrajā pusītē viņu galvenokārt interesējot prāts.

"Man vīrietī vajag smadzenes, nevis lielu locekli vai izteiktu presi," izklaides portālam Mango savulaik atzina Liene, kura neslēpj to, ka vīrieša locekli nav redzējusi jau ilgi un dikti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!