Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē publiski saķīvējušās divas no spilgtākajām pašmāju jaunās paaudzes skatuves māksliniecēm – Samanta Tīna un Liene Brikouska jeb seksīgā Lee.

Kā jau tas mūsdienās ierasts, konflikts starp abām dziedātājām noticis Twitter sociālajā tīklā, kas pēdējo gadu laikā ne vienai vien sabiedrībā zināmai personai kļuvis par iemīļotāko vietu attiecību skaidrošanai.

"O! Skatos, Samanta Tīna sapumpējusi lūpiņas. Es ar savu ērgļa aci VISU redzu, baby! Visu," sestdien savā sociālā tīkla profilā paziņoja seksīgā Lee, kura pati regulāri uzlabo savu izskatu ar visdažādākajām procedūrām.

Samanta Tīna pret šo kolēģes apgalvojumu nav palikusi vienaldzīga. Tiesa, konkrētu atbildi - ir viņa palielinājusi lūpas vai nav, dziedātāja nav sniegusi, bet Lee acīgumu gan viņa apšaubījusi.

"Nu slikti gan tev ar to redzi, skatos! Ne nu ērglis, bet vista un akla!" par Lienes aizdomām publisku nopēlumu paudusi Samanta, kura nesen, starp citu, piedzīvoja kardinālas izskata izmaiņas, no ugunīgās sarkanmates kļūstot par melnmati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!