Foto: Vida Press

Populārā amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa nedēļas izskaņā saviem faniem pavēstījusi, ka viņa cieš no bipolāriem traucējumiem.

To skatuves māksliniece atklājusi virtuālā sarunā ar citu šovbiznesa zvaigzni – Mailiju Sairusu – viņas "Instagram" šovā "Bright Minded". Gomesa Sairusai pastāstījusi, ka nesen devusies uz vienu no labākajām psihiatriskajām slimnīcām Amerikā.

"Pēc gadiem, kuru laikā pārdzīvotas dažādas lietas, es apzinājos, ka esmu bipolāra. Un tad, kad es par to saņēmu vairāk informācijas, tas man palīdzēja. Tagad, kad es to zinu, tas mani vairs nebiedē," atzinusi Gomesa.

27 gadus vecā dziedātāja arī atzinusi, ka savu lomu viņas problēmās spēlējis tas, ka viņa nāk no Teksasas, kur nav pieņemts runāt par savu garīgo veselību. "Tev ir jārada iespaids, ka viss ir kārtībā," sabiedrībā valdošos uzvedības rāmjus skaidrojusi šovbiznesa zvaigzne.

Jau vēstīts, ka 2016. gadā populārā dziedātāja atklāja plašākai sabiedrībai, ka viņai diagnosticēta sarkanā vilkēde, kas ir reta saistaudu autoimūnā slimība.

Šī iemesla dēļ viņa 2014. gada sākumā kādu laiku padzīvoja rehabilitācijas centrā, lai uzsāktu cīņu ar slimību un to ierobežotu, bet tas radīja daudz minējumu un baumu.

Sarkanās vilkēdes pamatcēloņi joprojām nav izpētīti, taču zināms, ka to izraisa līdzsvara zudums organisma imūnsistēmā. Tai ir vairāki raksturīgi simptomi, ar kuriem saskārusies arī Gomesa – sāpes locītavās, izsitumu veidošanās, nogurums, drudzis un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!